Колега на Денис Теофиков: Той загина при нелеп инцидент, много хора си правят реклама със смъртта му!

16 Ноември 2022, 10:07


Денис Теофиков е загинал при нелеп инцидент.

 

Това твърди колегата на покойния музикант Антонио. Приживе с Денис са много близки. Познават се отлично и са неразделни. Колегата на Теофиков още не може да преживее загубата на своя приятел.

 

Денис загина на 24 октомври миналата година. Тялото на изпълнителя бе открито да лежи на земята в ранните часове на деня в столичния „Цариградски комплекс“.

 

Разследващите работят по три версии за смъртта на музиканта – самоубийство. убийство и инцидент.

 

Преди дни „България Днес“ писа, че Денис е бил спокоен преди да полети от седмия етаж. В белите дробове на покойния музикант не е открита кръв. Това значи, че Теофиков не е бил уплашен преди да полети фатално.

 

"Изключвам да е скочил. По-скоро става дума за нелеп инцидент.

 

Най-вероятно са стояли на парапета и той е паднал. Не вярвам някой да е бутнал Денис", категоричен е Антонио.

 

Колегата на Денис е на мнение, че хората от обкръжението на покойния музикант се държат лицемерно след кончината му. По думите му те използвали нещастието на семейството за да си направят реклама. Според млади изпълнител Денис никога не е харесвала тези хора.

 

"Те бяха с него само защото беше известен. За мен Денис беше като брат. Повече от приятел. Вървяхме ръка за ръка. Когато разбрах какво се е случило, не знаех къде се намирам. Още не мога да го преживея, за разлика от приятелите му, които изведнъж му станаха братя и много го обичат", казва Антонио.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени