Комари нападат Мис Русе - конкурсът пред провал

30 Юни 2023, 12:00


Озлобени комари аха да провалят провеждането на конкурса „Мис Русе 2023“, пише България Днес. От няколко седмици в дунавската столица и района имат огромни проблеми с кръвосмучещите насекоми.

Стотици са оплакванията на граждани за тежки нахапвания, а деца дори развиват сериозни проблеми с кожата.

Избирането на най-красивата русенка е планирано за понеделник вечерта в заведение в лесопарк „Липник“, който се намира на 12-ина километра от областния град. Ресторантът е в гора, където има огромна популация на жадни за кръв комари.

Миските са застрашени от множество нахапвания, които ще провалят хубавите им визии, с които да се явят пред оценяващото жури. Във втория кръг на надпреварата е предвидено участничките да дефилират по бански, така че са изправени пред сериозна атака от насекомите.

Два часа преди началото на конкурса организаторите са принудени да наемат частна фирма, която да напръска срещу гадините. Бързите действия дават резултат и конкурсът се провежда успешно.

20-годишната Румяна Мартева слага короната на главата си, след като е избрана за победителка. 173-сантиметровата хубавица впечатлява не само с отлични мерки, но и с излъчване и интелигентност.   
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени