Комикът милионер Тончо Токмакчиев пътува с трамвай!

1296
16 Септември 2018, 09:52


Тончо Токмакчиев е сред най-заможните български актьори, но онзи ден изобщо нямаше вид на човек с милиони в банковата си сметка. Вместо да пътува из столицата с луксозна лимузина, звездата на „Ку-ку”, „Каналето” и „Шоуто на Канала” се придвижваше с трамвай.

55-годишният артист притежава мощен джип беемве, а защо не го използваше в топлия есенен ден, е пълна мистерия. Нищо чудно колата му да е била временно в сервиз, но не е изключено и бургазлията просто да е искал да се омеша с народа и да научи вълненията му от първа ръка. Трамвай №7 Тончо хвана от спирка, намираща се в близост до дома му в кв. „Стрелбище”. Докато пътуваше в мотрисата, актьорът се наслаждаваше на музика от телефона си, като за целта бе забол в ушите миниатюрни слушалки. Токмакчиев слезе край НДК, където вече го чакаше негов познат. Двамата се здрависаха, след което побъбриха делово на тротоара, пише "Уикенд".

В края разговора им бившият кукувец забеляза, че настилката за пешеходци е в ужасно състояние, макар да е съвсем прясно ремонтирана. „Гледай, гледай, калпава работа - какви огромни фуги зеят между плочките! Що за майстори са го правили това? Оставили са си ръцете, ще се претрепе някой”, ядосваше се Тончо, сочейки с крак цепнатините. „Харчат ни данъците”, отбеляза от своя страна другият мъж.

Щом се раздели с приятеля си, артистът предприемач се отправи пеш към клона на „ДСК” на бул. „Витошка”. В банката имаше доста клиенти и му се наложи да почака на стол преди да го поеме някой служител. 

Синът на покойния бургаски художник Ненко Токмачиев натрупа голямо състояние в последните двайсетина години от възможно най-разнородни дейности. Тончо спечели куп пари от участия като комик и продуцирайки телевизионни предавания, но сметките му набъбнаха най-драстично от бизнеса му с рекламни билбордове и розово масло.  Когато преди година БНТ спря предаването му „Шоуто на Канала”, актьорът изобщо не се притесни, че занапред няма да има с какво да издържа семейството си. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лупи
преди 10 месеца
0
Много подробно описание стъпка по стъпка на актьора. Това да не е някой детектив?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени