Копие на звезда от „Игра на тронове“ гушка Михаела Филева

972
17 Март 2019, 21:00


Двойник на актьора Джейсън Момоа, който всички познават като хал Дрого от „Игра на тронове“, избра Михаела Филева за свой треньор в „Гласът на България“, видя HotArena.


Калоян Николов получи четири обърнати стола, а докато се опитваше да осмисли успеха си, Графа преглътна силен удар по егото си  забелязвайки, че е блокиран. Михаела призна чистосърдечно, че именно тя е натиснала блок бутона, който го лишава от правото да привлече в отбора си участника. Калоян избра да продъжи напред в шоуто в отбора на Михаела, която го разцелува му позволи да я гушне.


Калоян е на 27 г. и се издържа като певец по кораби. Родителите му се развеждат, когато е съвсем малък, и с двете му сестри заживяват в малък апартамент с общо четирима възрастни. Расте в бедност и  губи баща си при нелеп инцидент. „Смаза го влак. Извендъж ми отнеха всичко, половината от душицата ми изчезна“, обяснява Калоян. „Нямах много поводи да се усмихвам като малък и именно това превърна желанието ми да правя хората щастливи в нещо като мантра. Излизам на сцената на „Гласът“, за да могат хората да ме опознаят, докато пея“, добавя той.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени