Коза пусна език на Аксения от „Фермата“

19 Октомври 2022, 12:09


Страстна, но леко смущаваща любовна история пламна във „Фермата“. Една от козите си падна по красавицата в стопанството, домакинята Аксения, която тази седмица е ратай и старателно се грижи за животните, писа Lupa.bg.

Малко след изгрев, щом риалити героинята влезе в обора, клекна и започна да дои козите, една от тях веднага пристигна при нея и стартира интимната си офанзива. Чифтокопитното навря муцуна във врата на Аксения, започна да се гали в кожата й и нежно да пасе косата й. След като участничката не реагира на тези ласки, козата палаво й пусна език. „Без близане! Без, близане! Ох, боже, каква коза си ти бе! Стига!“, развика се през смях Аксения. Животното обаче не отрази командите й и претендентката за стоте бона официално се оплака от него.

В
ъпреки сложните си отношения с любвеобвилната коза, Аксения се справя отлично в обора и дори дои повече мляко от мъжете ратаи. Само преди четири седмици обаче не беше така - тогава домакинята от Поморие влизаше със сълзи на очи при животните, ужасена от селската работа, защото все още беше новобранец в стопанството.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени