Краят на една епоха! Алисия слиза от сцената заради любов

https://hotarena.net/laifstail/kraiat-na-edna-epoha-alisiia-sliza-ot-scenata-zaradi-liubov HotArena.net
Краят на една епоха! Алисия слиза от сцената заради любов

Идва краят на една епоха в поп фолка – Алисия слиза от сцената, научи HotArena.

 

Този слух стигна до ушите на „Галерия“, след като певицата споделила пред близки и приятели, че смята да сложи край на кариерата си и да създаде семейство с новия си партньор Симеон Филипов. Милионерът отдавна намеквал на любимата си, че няма нужда да пее по задимените кръчми и той е готов да подсигури лукс и бляскаво бъдеще както за нея, така и за сина й Валерко.

 

Самата Алисия от доста време насам неглижирала кариерата си. Откакто е с Мони Филипов, изявите й рязко намаляха. Когато пък приеме участие, редовно закъснява с часове и така изнервя феновете й.

 

Певицата неведнъж е виняла кариерата си и постоянните си отсъствия нощем за разделите с бившите й половинки. Този път обаче смятала да избере любовта пред работата си и най-сетне да създаде стабилно семейство.

16 Коментара

Чекай,чекай малко

преди 4 години

Да не бърза много много с края на кариерата,че не се знае поредната “голяма любов”,докога ще издържи.

Коментирай

бравос

преди 4 години

СУПЕР, ЕДно кречетало по-малко

Коментирай

ха-ха

преди 4 години

Напишете ми името на една щастливоОмъжена фолк певица,освен Емилия ,която я взеха от съжаление след катастрофа.Странно защо пък тя не спря да пее ,а мъжът и също е милионер?И там ще изскочи заек от трънките ,само трябва да почакаме.....

Коментирай

Наталия

преди 4 години

И за какво й е да ходи да пее по опушени кръчми и да работи след като Симеон й осигурява всичко? А и покрай него може да завърже много по-ценни запознанства отколкото с певческите си участия. Много умно си нарежда нещата Алисия. Харесвам я като певица, но тя направи правилния избор. Ако успее да задържи Симеон без да ражда още би било добре за нея, но може би е по-удачно да забременее скоро за да не го изпусне.

Коментирай

о

преди 4 години

ГАЛЕНА. Но въпросът като цяло е глупав, защото по принцип е трудно за човек да се сети за поне една образцова двойка независимо в каква сфера. Аз за толкова години още не съм срещала или чувала за такава и не вярвам и да чуя.Един психоаналитик също го беше казал - за 30 години работа и 10 000 двойки пациенти, видял само 3 двойки, които не са токсични. Тези, които се представят за много щастливи като Антония Петрова например, са само смешни позьори и лъжци, а и дори да не са, човек никога не може да бъде сигурен дали наистина нещата са такива, каквито изглеждат, ако не познава двойката супер от близо и не е живял поне известно време с тях. Човек привнася във връзката си личните си проблеми и няма как да се създаде нещо перфектно от двама несъвършени души.

Коментирай

о

преди 4 години

Ако е вярно, доста тъпо решение, при условие, че не й е предложил брак. Докато нямате брак, нямате нищо и не трябва да зарязвате всичко, заради едните голи думи и обещания. Но според мен си го измисляте.

Коментирай

Ели

преди 4 години

Може ли да споделите името на психоаналитика? Стана ми интересна теорията. Намирам я за уместна. Няма идеални отношения, въпрос на компромис е всичко.

Коментирай

.

преди 4 години

Галена не е омъжена,просто живеят заедно.

Коментирай

o

преди 4 години

Да, разбира се. Оказа се, че пазя статията и по заглавието я познах. Иначе не помнех нито името на психолога, нито на статията. Просто фактът ме впечатли. Напишете в ГУГЪЛ: "Психотерапевтът Михаил Литвак: 45-годишната жена е с по-добри позиции в секса от младата". А първите два въпроса от интервюто са именно тези: "- Г-н Литвак, в едно интервю казвате, че щастливи семейства няма?... - Има, но са много малко. Аз самият съм изследвал 11 хиляди семейства - открих само 3 щастливи. И, което е най-важното, само щастливите семейства са нормални. Останалите - това е патология, съжителство на двама нещастни души. - Навсякъде по света ли е така? - Да, в една или друга степен тази патология я има навсякъде."

Коментирай

o

преди 4 години

Сега даже виждам, че човека е с 40-годишен стаж и е работил с 11 хиляди двойки! Което прави тези 3 щастливи двойки още по-голяма рядкост значи.

Коментирай

George1

преди 4 години

Вакарелска циганка.

Коментирай

hehe

преди 4 години

каква епоха, каква сцена? :))))))) певицата от кварталното барче ще спре най-накрая да занимава хората с неистовите си опити да си осигури спонсор.

Коментирай

Каква епоха бе хораааа

преди 4 години

Грабна ме заглавието и снимката към него! Гледам Алисия и заглавието “епоха”, и си мисля магаре и Космос!Направо съм изумена!!!! Псевдо певицата от Вакарел с болни амбиции за модна икона и прочие, чиято единствена цел е да наниже въжето на някой милионер! Потресена съм! От псевдо класата на подобни жени!успех Ася в поредното предизвикателство! Дано този път е наложиш примката!

Коментирай

Добре, че беше Бирмата!

преди 4 години

Добре, че беше Бирмата, та Ася от Вакарел да се утърка в Софийския “елит”! Да види какво е да пътуваш с частен самолет, да кара луксозни коли и да ходи с охрани! Да види какво е да живееш в луксозни къщи и най-накрая да осъзнае, че за всичко това си ПЛАЩАШ ЦЕНАТА, СКЪПО!!!!

Коментирай

Кефиш ме

преди 4 години

Хаха някой плюе змии и гущери само като чуе името Алисия —,,великата аристократка’ ще да е от горно нанадолнище

Коментирай

не мисля

преди 4 години

Надали такива са и били желанията и целите, но очeвидно са твоите болни амбиции, да си някой, а всъщност си никой. Нито самолета, нито охраната и колите са и били самоцел и фикс идея. Просто ги е имала. Тя е преди всичко майка, певица с кариера и хитове и жена. Как българина завижда на успелите хора! Повярвай ми никоя луксозна къща или яхта, няма да я направи по-щастлива от усмивката и радостта на сина и феновете, които пеят всяка нейна песен и я обичат. Тези неща не се купуват!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.