Кръстю Лафазанов се закани: Искам да убия любовника на Шкодрева!

09 Август 2023, 09:55


Кръстю Лафазанов сподели пред „Телеграф", че много иска да убие любовника на Емануела Шкодрева, но после нещата поемат в друга посока.

 

Това се случва във френската комедия „Един мъж не стига , която тръгна на тyрне, утре е на сцената под звездите в Южния парк.

 

Лафазанов каза още: „Не е хубаво да разказвам сюжета, ама аз съм съпругът, който отива да убие любовника на жена си. И там се случват едни обрати. Пиесата е много хубава, френска, актуална и много смешна. Ще се играе под звездите на Съмър феста. На въздух. Там играх моето представление „КО- МИКадзе на кръстопът", което имаше голям успех. И решихме да го продължим с „Един мъж не стига". Ще се заредите с много добро настроение, ще има много усмивки".

Лафазанов продължава по темата за разликата между представление на открито и в зала: „Скоро го играхме в Созопол, ако има вятър, се усеща, пък в театъра почти никога няма вятър. Усещането е по-различно. Публиката е малко по-далеч, отколкото трябва, но взаимоотношенията, които са между героите, се предават веднага на зрителите. Пространството е много хубаво, голямо. Каня хората да заповядат защото ще преживеят нещо приятно“, категоричен е актьорът.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фен
преди месец
0
Велик, АРТИСТ!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени