Кремена Халваджиян май ще е новата панелистка в „На кафе”

27 Август 2023, 06:59


Стилистката Кремена Халваджиян прави опити да се върне в екипа на Гала тази есен. Съпругата на Маги Халваджиян, която преди няколко години беше уволнена от предаването „На кафе”, където беше дългогодишна стилистка още от старта на сутрешното предаване, е пуснала пипала отново да се върне на старото работно място, мълви се в медийните среди.

През 2020 г., в разгара на кризата от Ковид-19, тя и още няколко от хората на Гала бяха съкратени с цел да се намалят разходите по продукцията на Нова телевизия. Впоследствие Кремена Халваджиян така и не бе върната. Решението бе взето от тогавашната шефка на Нова Миляна Велева.


След като преди няколко месеца от медията обявиха, че Тара Нури е новият им директор „Съдържание и продукция“, Кремена е почнала старателно да я ухажва с цел да се върне на работа отново. Тара е продуцент на „На кафе” от самото стартиране на обедното шоу в ефира на Нова, а сега с повишаването й, г-жа Халваджиян се надявала, че може да се уреди въпроса с завръщането й на работа. Нищо чудно през новия сезон от септември да видим и Кремена на панелската скамейка, но не като хоноруван кадър, а на твърда заплата, шушукат в медиаа.


Жената на Халваджиян, която е и първа приятелка на водещата Гала, много тежко прие факта, че е отстранена от „На кафе”. Тя обаче нямаше защо да се сърди на близката си Гала, която в случая остана без думата и въобще нямаше как да я задържи. Сега пък в телевизионните среди се обсъжда дали жената на Маги Халваджиян няма да заеме позиция не само като реквизиторка, но и като част от панела, който ежедневно коментира всякакви теми.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Людмила Захажева
преди месец
0
Галла застоялла вече до такава степен се изчерпала че продуцьрьие се чудят как да я разводнят като образ! Ту Патрашкава била в придаване, ту Жужьй, ту Зюмбюла и всичките кълват по Галла да седнат на стол! Алла Патрашкава само на фризура докарва Галла- и тя е като Евгени Минчев вече повтаря се заекваща едно и също! Зюмбюла също била доста активна в напор да седна на Галиньи стол, обаче понеже от малцинства и продуцьрйе арменския не дал! Затова сега АРМЕНКА- КРЕМЕНКА- ФРЕЗЬЙРКА ЩЕ ЗАЕМЕ НА ГАЛЛА СТОЛ! Хъ хъ хъъъ Халважан най- умее клоунади! Клоунессса фризйеька най- добре ще пасне там- с прическа на клоун и офеджи на шут ще весели пенсьйенри сутрин от ефир! А Галла остаряла ще я пратят продава мѐд на сергия на мъжа и безработен! Хъхъхъхъъъ мухльй!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени