Кремена Халваджиян призна: Мъчно ми е, че ме махнаха от „На кафе”

https://hotarena.net/az-jenata/kremena-halvadjiian-prizna-machno-mi-e-che-me-mahnaha-ot-na-kafe HotArena.net
Кремена Халваджиян призна: Мъчно ми е, че ме махнаха от „На кафе”
\"Много, много ми е мъчно, че ме махнаха от „На кафе” и в момента не работим с моята асистентка там. Но такъв е моментът за телевизията”, казва Кремена Халваджиян по повод уволнението си, научи HotArena.


Преди дни тя бе освободена като стилист от екипа на шоуто, което през юли излиза във ваканция. А до тогава водещите ще се обслужват от гардеробиерка, като не е ясно в какъв състав ще бъде през следващия сезон.

„Аз съм там от създаването на телевизията, а да не говорим, че за нас с Гала предаването „На кафе” ни е като детенце, създадено по специален начин с цялата ни любов”, споделя Кремена, цитират от „България днес”.

От хората, които бяхме в самото начало, остана само Гала, на която в момента й е много мъчно, разбирам я.

Но това между нас не е свършило. Ще изчакаме да приключи кризата, пък да видим какво ще се случва след това”, споделя още Кремена.

Тя неочаквано бе освободена от екипа, тъй като се налага шоуто да работи с намален бюджет. „Подхождам с разбиране към кризата. Тя е повсеместна навсякъде и досега се държа по-трезво, макар да ми е болно, защо да го крия. Но не ми е в характера да се оплаквам”, споделя още Кремена Халваджиян.

С колежката си Гала Кремена се познава от години. Двете стават бързо приятелки и са изключително близки през цялото това време. Дори заедно работят в шоуто от самото му създаване.


И въпреки интригите и скандалите, двете остават заедно като неразделни приятелки. „Имам чувството, че някой ден ще си седнем главица до главица и ще си стареем заедно”, казва още тя.

Кремена споделя, че е наясно, че двете често будят и завист заради стандарта на живот, който имат и любовта на съпрузите си.


Но преди да побързат с негативите, нека се замислят, че всички тези неща не падат даром. Те са плод на дългогодишен труд и страст към работата.


От малка реших да стана стилист, макар че съм завършила виолончело, но след като баща ми почина, спрях да свиря завинаги. Имах агенция за недвижими имоти за кратко. Правех го, защото от това се изкараха пари в един период.


Средствата финансираха клиповете на Маги по това време. Със стайлинг се занимавам от малка, още от първи клас. Дори са ме гонили от училище, подстригвали са ме за назидание, ходех нарисувана с темперни бои.


Професионално започнах да се занимавам с първите клипове, които Маги започна да записва—на Дичо и различни фолк изпълнители. Първият ми ангажимент с предаване беше „Сладко отмъщение” и след това „На кафе” с Гала. От тогава се изредиха много предавания”, спомня си Кремена.

50-годишната красавица има екстравагантен стил и не остава незабелязана. А за себе си казва, че вярва в това, че когато правиш нещо, което ти харесва, успехът рано или късно идва.

„Не съм привърженик на максимата, че зад всеки успял мъж стои една силна жена, защото никога не съм била в сянката на съпруга си—Магърдич Халваджиян.
Ние гледаме в една посока, но сме различни като хора”, споделя още тайни за щастливия си брак Кремена.

14 Коментара

ми,

преди 3 години

Кремена е била красавица като млада-факт.Некадърен стилист е-факт.Не остава сега незабелязана на улицата защото се облича смешно,кичозно-факт.Случила на съпруг-факт.Гълабарникът на Гълабинка отдавна е омръзнал на всички-факт.Излишен е -факт.

Коментирай

1

преди 3 години

то трябва цялото предаване да го махнат, пълна боза едно и също правят, едни и същи игри и едни и същи хора показват

Коментирай

...

преди 3 години

Като трябва да работят с намален бюджет да махнат и ония на панела И без това нищо не правят, освен да клюкарят.

Коментирай

selest

преди 3 години

Това, което не може да и се отрече e, че е случила на мъж - обичащ и грижвен и нещо, което е много рядко срещано - щедър! Но, че тя е кикимора и няма никакъв вкус и стил също е факт. А ония от панела в на кафе - нямам думи, просто е потресаващо - събрали се две мъжки клюкарки и куп кудкудякащи кокошки да дават оценки! А тоя Юлиян - такова падение просто е гнусно! Нали беше оперен певец ала бала, как можа да падне толкова ниско и да се превърне в квакаща клюкарка в едно изпаднало женско предаване! Боже мой той гордост няма ли бе!? Какъв мъж си ти бе!? Леке и комплексар!!!!

Коментирай

Мария Живков

преди 3 години

Жалко за Кремена Халваджиян.. харесваше ми как преобразяваше студито за На Кафе и самата Гала и се надявам след паузата да се върне пак. С паздрави Мария Живков

Коментирай

Мария Живков

преди 3 години

Жалко за Кремена Халваджиян.. харесваше ми как преобразяваше студито за На Кафе и самата Гала и се надявам след паузата да се върне пак. С паздрави Мария Живков

Коментирай

Шипка

преди 3 години

Много го развалиха това предаване през последните години - факт. Не ми е мечта да гледам патрашката преди обяд. Но Кремена, Гала и съпрузите им са пичове и се радвам винаги на екранното им присъствие. Бъдете здрави, очаквамe ви скоро!

Коментирай

Трънка

преди 3 години

Сега да се чуди човек какво искаш...хем сърби, хем боли. Развалили предаването. Кой го е развалил? Ами просто - този екип е ИЗЧЕРПАН ! Няма и не акумулира нови идеи. Патрашката, панела са пълнеж... и разход в бюджета. Да се радват на любовта на "пичовете", да си починат и ние да си починем, пък...като имат нещо ново да го покажат.

Коментирай

“На кафе” върви НА ИНАТ от дълги години.....

преди 3 години

И кренема И галина яхнаха една вълна от времето когато нямаше нищо по телевизиите и инерцията ги носи прекалено дълго врем. Единици са тия които вярват в “гения “ на Кремена и толкоз са и тия дето не виждат абсолютното изчерпване на тва лигаво предаване. . Имаха късмет да се задържат за дълго ....ама всичко с времето си..... Това че вкараха още десетина ПАРАЗИТНИ “ “водещи” няма да го изтегли от блатото....

Коментирай

Арх. Весела Мирянова

преди 3 години

Махленското предаване "Кафене" е крайно време да слезне от ефир за винаги! В правлна насока са тръгнали програмните директори- първо махнаха туркинята репортерка Зюмбюла, сега Кремянка- армянка фризьорка, накрая и Галла- застояла и предаването- аут. Хубаво и било на фризьорката- има си хас- то 20 години гледаме Галя от Плевен, заменила клюкарстването по кафенетата на главната на родния си Плевен с махленстването в кафенето- декор в студията на армянския режисьор заършил клоунада в Русия, как си кани приятелките- фризьорка арменка, джуджи- муджи, Патрашкофф, и всякакви други идиоти, а камери снимат махенските им разговори... Че кой изобщо го гледа това предаване да попитам?? Жени в майчинство, пенсионери и безработни... То в такъв часови диапзаон. Вместо на Галла да и плащат тлъста заплата за да издържа грозната си безработна дъщеря с крив фейс, безработния си любовник пишман пчелар, я по- добре да пуснат някакъв глупав сериал и да се приключва вече. Галла я виждам на витрината с топла кухня в Билла скоро да изгрее.

Коментирай

Стрина

преди 3 години

не мога да повярвам, че архитектите се изразяват по този начин. .., дори когато фактите са такива.

Коментирай

:))))

преди 3 години

Пропуснали сте иракчанката Тара Нури, която е продуцент и режисьор на „На кафе”.Та картинката на това чалгарско предаване да е пълна.

Коментирай

Сър Пичук

преди 3 години

Като гледам какви злобни си ги нацвъкала, предполагам, че си хубава поне колкото Велислав Дърев. Аман от недоклатени селянки. Гала ПРЕЗИДЕНТ! Кремена ПРЕМИЕР!

Коментирай

Смешко

преди 3 години

Кремена, интелигентните хора знаят кога да спрат преди да ги изритат като мръсни котета.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.