Кретения: Малък Тошко на косъм от катастрофа, фучи на червено (Папарашки снимки)

11 Май 2023, 10:00


Всенародният любимец Тодор Славков бе щракнат в пътно нарушение от фотографите на "България Днес". 51-годишният левент мина на червен светофар с ултрамощното си БМВ и се размина на косъм с катастрофа. Преди това Малък Тошко направи рискована маневра, като от дясната лента рязко засече останалите автомобили, за да се престрои вляво. За това си действие Славков отнесе доста "благопожелания", но без да му пука, си продължи по пътя и впоследствие спокойно си мина на червено.

 

Очевидци на случката със засичането и минаването на червено си плюха в пазвата от уплах и споделиха, че само случайността е спасила от удар с друга кола внука на бившия Първи. Това наистина можеше да се случи, ако някой от засечените шофьори не бе видял навреме маневрата на Малък Тошко или пък, не дай боже, се бе ударил в друг автомобил, докато минава на червено.

 

На фона на непрекъснатите трагедии, които се разиграват по пътищата, особено последната катастрофа с двама загинали, поведението на Тодор Славков зад волана едва ли е много адекватно. Още повече че като популярна личност и разпознаваемо лице той трябва да дава пример на другите, а не сам да нарушава правилата.

 

Утешителен донякъде в случая може да бъде фактът, че Славков от няколко години спря окончателно да пие и обикновено кара бавно. Не и този път обаче, когато подкара мощното си возило, без да спазва правилата за движение, с което изложи на опасност не само себе си, но и спътника си. Преди да се качат в колата, Тошко и приятелят му изпиха по чашка кафе и се разходиха из софийските улици.

 

Малък Тошко отново не изневери на спортния си марков стил, който включваше: черни шорти, горнище, ветровка, тенис шапка на главата и емблематичните черни очила.

 

Спътникът му бе спортно-елегантно облечен, а двамата не си пророниха и дума, докато се насочваха към беемвето на Славков.

 

Досега полицията не е хващала Тодор Славков в нарушения. Той веднъж е бил от потърпевшите в катастрофа.

 

Случката е от 2015 г., когато победителят от "Биг брадър" си удря силно главата след сблъсък на три коли на бул. "Симеоновско шосе". Той е в една от тях, като получава комоцио. И тогава никой от пътуващите в колите не е употребил алкохол.

 

"Не пия от години. От време на време си позволявам по една бира, но само толкова, и то на празници", сподели преди време Тодор Славков. Освен че не пие и не пуши, напоследък той катери върхове в планините с приятели и пуска снимки с тях. Преди месеци пък си пусна селфи от ски ваканция в Банско, на която бе с дъщеря си Кати и компания.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тошко
преди 2 седмици
-3
Какъв кошник ма, 5-та серия комби 2019-та
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
питър
преди 2 седмици
0
какъв любимец е този инфантил?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Xmen
преди 2 седмици
0
,,ВСЕНАРОДНИЯТ ЛЮБИМЕЦ"??????? На кой народ е любимец че не се сещам????
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антония
преди 2 седмици
0
"Ултрамощното си БМВ" и на снимките накакъв кошник на 100 години...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 2 седмици
0
Този винаги си е бил кретен.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени