Крис Костов цупи джуки като плеймейтка в женски дрехи и с розова коса

https://hotarena.net/laifstail/kris-kostov-cupi-djuki-kato-pleimeitka-v-jenski-drehi-i-s-rozova-kosa HotArena.net
Крис Костов цупи джуки като плеймейтка в женски дрехи и с розова коса

Кристиан Костов, който представи и класира България на второ място на песенния конкурс „Евровизия“ се пусна в нета с розова коса и женски дрехи, видя  HotArena.

Прическата му също наподобява  дамска. Певецът се носи с коса до рамената, за още по-екстравагантна визия е сложили розови кичури. Доволен от новата си прическа, той публикувано множество кадри и клипчета в личния си профил, а на тях е нацупил устни като типична плеймейтка. Дрехите му също доста време са обект на обсъждане, тъй като запознати твърдят, че е започнал да носи женски модели и с тях се харесва повече.

Хейт групите в България му не му простиха

и буквално за   минути заляха кадрите с негативни коментари. „Телеграф“ припомня, че певецът няколко пъти е отскачал до България, запазвайки пътешествията си в абсолютна тайна. Причина за това са именно острите нападки в последната година насочени към изпълнителя и конкретно към екстравагантния му стил. Костов бил категоричен, че не намира нищо странно в подбора на дрехи и смята за ненужно да коментира темата.

6 Коментара

Ppp

преди 3 години

Спрете да ни го показвате това недоразумение, продало се за пари

Коментирай

ами,

преди 3 години

Дори не е смешна визия,жалка е.

Коментирай

Auu

преди 3 години

Жив педал....

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Хора, които злобеят срещу полово неориентирани или хора с нетрадиционна сексуална ориентация, обикновено “наказват” другите, които си позволяват свободно да изживеят това, за което злобарите копнеят, но го потискат.

Коментирай

ПФФФФФФФФФФФФ

преди 3 години

Бъдете си каквито си искате - педали, би , а-сексуални, на никого не му дреме на шишарката. Но не ни го демонстрирайте така агресивно пред погледите.

Коментирай

?

преди 3 години

Коя е тази госпожица ?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.