Криско и Тита взеха важно решение!

2161
27 Септември 2018, 11:59


Тази есен, супер изненадващо Криско и Тита пуснаха кавър, на песента на Мишо Шамара и Антибиотика.

 

Неочакваният  ход на габровеца,  му осигури челни позиции във всички музикални класации и много суперлативи. Провокативното видео, в което той и Тита се целуват, набра близо 6 милиона гледания, само за десетина дни. Въпреки, че взривиха социалните мрежи и са почти всеки ден на участия, до този момент, те не са изпълнявали заедно песента на една сцена.

 

Всички големи клубове в страната са отправяли оферти, това да се случи при тях, но засега удрят на камък. Hotarena първа научи истинската причина, затова на пръв поглед странно решение на звездите. Оказва се, че Криско и Тита имат желязна уговорка да изпълнят песента за първи път, на 5 октомври в Стара Загора.

 

Именно тогава е празника на града, кулминацията, на който е безплатния фестивал One Love Tour 2018. Той ще продължи близо 12 часа в Античния форум "Августа Траяна" и на него, освен Криско и Тита, от българска страна, на сцената ще се качат: Влатко Стефановски; Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, а Ути Бъчваров ще приготви гигантски количества храна на пъпа, на Стара Загора.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени