Криста по стъпките на Мария Бакалова

https://hotarena.net/az-jenata/krista-po-stapkite-na-mariia-bakalova HotArena.net
Криста по стъпките на Мария Бакалова

Нова българка проби в световното кино. Красивата Криста, дъщеря на звездата от култовия филм „Вчера“ София Кузева и на актьора от Младежкия театър Панчо Чернев уверено върви по стъпките на Мария Бакалова, предизвикала фурор с участието си в „Борад 2“.

 

Криста шашна с актъорски умения продуцентите на „Нетфликс“. Те са харесали нашенката след кастинг в Берлин, където момичето живее. Криста е забелязана и от продуцента на Бакалова Юлиан Костов, който в момента издирва талантливи българи за холивудски продукции. „Знам за Мария и съм много щастлива от успехите й. Не е трудно да се пробие в чужбина стига да имаш Желязна дисциплина и да спазваш стриктно условията по договорите“, казва Криста.

 

В лентата „Китц“, в която участва краставицата, действието се развива в прочутия ски курорт Кицбюел в Австрия. Историята разказва за младежка компания от разглезени мамини синчета, която вилнее из тузарските локации в перлата на Тирол. Криста игpae едно от момичетата в тайфата, която по сюжет попада в неочаквана ситуация и емоционален обрат. Поредицата ще бъде от 6 епизода, а нейната премиера се очаква в края на 2021 година.

 

Това не е първата роля на Криста. Когато е на 11 г., тя си партнира с майка си София Кузева в рускo-австрийския филм „Нощ в края на лятото“. Днес 10 години пo-късно младата актриса има зад гърба си няколко игрални продукции и сериали, суперпрестижни фотосесии и реклами, корици на списания у нас и цял свят, пише „България Днес“.

 

4 Коментара

ами,

преди 3 години

Много добри гени е наследила Криста от родителите си.Красавица е, дано е таланлива да пробие в голямото кино защото по външен вид не отстъпва на нито една западна кинозвезда.Пожелавам и успех.

Коментирай

РЕДАКТОРИИИИИ

преди 3 години

...участва краставицата. .. Оффффф, стига вече!!! Нямате ли редактор???

Коментирай

!!!!

преди 3 години

Ивановден е. Материалът е пуснат в 10.34 и е нормално редактора вече да е подпийнал.

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Какъв редактор,какви 5 лева.Тези сайтчета ги списват чалгарчета с подарени дипломи.Каквито собствениците,такива и работещите за тях-илитерати.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.