Кристин Илиева изду големи джуки с парите от дарения, носи чанти за над 4 бона (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/kristin-ilieva-izdu-golemi-djuki-s-parite-ot-dareniia-nosi-chanti-za-nad-4-bona HotArena.net
Кристин Илиева изду големи джуки с парите от дарения, носи чанти за над 4 бона (Снимки)
Манекенката Кристин Илиева, която пред две години едва оцеля в тежка катастрофа, предизвикана от певицата Дивна, залитна по филърите и големите устни. Хубавицата е доста променена – боядисала е русите си коси в тъмен цвят, издула е огромни джуки и си е моделирала лицето с хиалуронови пълнители.

Кристин винаги е била красива, но и тя като повечето млади жени се е увлякла по естетичните процедури. Много от почитателите й я упрекват за това, защото след ужасната злополука се събираха пари за операциите й, а сега тя демонстрира неприлично висок стандарт на живот.

Илиева получи наистина много дарения по сметката си, а необходимата сума се събра за часове. Провеждаха се няĸoлĸo ĸaмпaнии в нейна подкрепа, пocлeднaтa oт ĸoитo бe гpaндиoзeн мyзиĸaлeн cпeĸтaĸъл, в ĸoйтo участваха куп нашумели изпълнители. Bмecтo дa cпoдeли ĸoлĸo cpeдcтвa ca cъбpaни и зa ĸaĸвo ca oтишли, мoдeлĸaтa зaпoчнa дa публикува cнимĸи в инcтaгpaм, нa ĸoитo пoзиpa c дaмcĸи чaнти зa пo 2000 лeвa, мapĸoви oдeжди и ĸaĸви ли oщe нe лyĸcозни aĸcecoapи. По-късно Кристин cе оправда, чe те ca й пoдapeни. Пocлeдoвaтeли й обаче отново я порицаха, чe aĸo ги беше пpoдaлa, нямaшe дa имa нyждa oт блaгoтвopитeлнocт. Тогава хубавицата изтри кадрите и зaпoчнa дa внимaвa ĸaĸвo cпoдeля в мpeжaтa.

В последно време Илиева пак му е отпуснала края и гордо демонстрира скъпи пpидoбивĸи като чанта „Диор” за над 4 бона, нови хиалуронови джуки и други белези на лукса.  По всичко личи, че Кристин постепенно се е възстановила от тежката катастрофа, която за малко не й костава живота. Манекенката претърпя няколко сложни операции на крака в Турция и за известно време загърби кариерата си на модел, но за щастие, с днешна дата състоянието й е стабилизирано. Илева имаше късмета да се върне към професионалните фотосесии и да участва в няколко рекламни кампании.

Преди залополуката хубавицата бе един от най-търсените родни модели в чужбина и се снимаше за много популярни световни марки, но животът й се преобърна в един миг. Тя едва не загина в пътна злополука, причинена от най-добрата й приятелка Дивна. Илиева е споделяла, че рискът да изгуби крака си е бил реален, а многобройните операции я държали в постоянен ужас. „Намерих сили да простя на Дивна за това, което стана, защото знам, че тя не го е направила нарочно. Това може да се случи на всеки. Просто е невнимание, можеше и аз да съм зад волана. Тя е страхотно момиче!”, казва Кристин по адрес на приятелката си.

Илиева е разказвала още, че семейството и приятелят й я поддържали да не рухне в трудните моменти. Връзка с гаджето й датира още преди пътния инцидент, който не само не ги разделил, а още повече ги сплотил. „Той беше плътно до мен през цялото време, вдъхваше ми сила да се боря. Не е популярно лице като предишното ми гадже -  рапъра Кристо, но не ми се иска да разказвам каквито и да било подробности за него. Не че е тайна, но вече не желая да афиширам личните си отношения”, коментира манекенката.
Говори се, че любимият й е заможен и точно той й е подарил голяма част от дизайнерските дрехи и аксесоари. Остава обаче въпроса защо тогава се събираха пари от хората с шумни кампании..

11 Коментара

1

преди 3 години

Тя тази не е спирала да се обзавежда с нови и маркови дрехи и чанти.Приятеля и кара джип сигурно за 300 000 , дори не си е спряла дарителската кампания в go fund me.Много нагло момиченце, което мисли че хората са и длъжни.Вместо да е благодарна, че и отделиха пари тя ходи по скъпи заведения и фризьори и наглее.Един вид ваште пари за операции, а моите и на богатото ми гадже за лични глезотии и парадности.Смотла.

Коментирай

H

преди 3 години

Аз съм една от дарилите за нея, съжалих още няколко месеца след това когато я видях да поства снимки от най-скъпите фризьорски салони в София, да носи маркови чанти и обувки и да ходи по скъпите ресторанти. Дори и да има доблестта да иска пари от българския народ когато семейството й не си е продало апртаменти или каквото и да било и да няма лрайна нужда, е малко безочливо и показва ниска култура сама да показва такъв начин на живот след като прави множество кампании казвайки че операциите са скъпи и семейството й вече не може да ск позволи. Е явно тези средства е можвшо да отидат за много по-нуждаещо се дете на което семейството е взело десетки кредити и продало апартаменти и чак тогава иска дарения. Жалко...

Коментирай

??

преди 3 години

Спрете с "изливането на жлъчка"!!!!! Проверихте ли от къде са парите за чантата??? Може да я рекламира,може да е подарена??? Едно момиче да преживее,оцелее и изтърпи всички физически и душевни болки означава ,че има воля и дух!!! Дали ще и стигнат да се пребори със злобата и простотията на дребните душици,които сигурна съм не са дарили за нея и една стотинка!!! Прошляци!!

Коментирай

23

преди 3 години

хората са неблагодарни за съжаление...

Коментирай

ti

преди 3 години

Ами обикновено хората, които нямат пари за лечение вече са продали всичко ценно, което са имали и накрая им се е наложило да искат дарения.А тази се размотава със скъпите си неща и реве как нямало да може да отиде на ресторант.И аз отначало ми беше жал за нея, но после като видях колко е тъпа и нагла се радвам, че не съм дарила пари за нея.Тази е свикнала всичко наготово и да е наблагодарна.

Коментирай

Тодор

преди 3 години

Тези богаташи с които е обградена, по-добре да и бяха давали за операциите отколкото за чанти, парцали и развеждане по-скъпи места.Защото тя много след като беше насъбрала дарения се показваше все с нови и нови неща.Тоест не са били от преди.И да слава богу, че има хора които не са дарили, защото едно дете, които наистина няма пари много повече заслужава да му бъде дарено.А не някаква разглезена кифла, дето се гаври с хората , които и помагат като си демонстрира лъскавия живот и в същото време събира дарения.Най-малкото показва липса на елементарно възпитания това поведение.

Коментирай

f

преди 3 години

Каква воля и какъв дух? Какъв избор е имала, освен да преживее и да изтърпи? Всеки на нейно място като няма накъде, търпи, какво друго... "ВОЛЯ И ДУХ" е когато човек сам преодолява себе си, налагайки си сам някакви ограничения през воля и характер. А това да "изтърпи" катастрофата не си го е наложила тя сама чрез сила на волята. Глупости пишеш.

Коментирай

cool girl

преди 3 години

То да беше една чанта иди дойди.Тя цял гардербод сигурно за толкова пари колкото искаше демонстрира.И аз имам 1-2 скъпи неща, които са ми подарени, но са 1-2 , а не всеки ден и на всяка снимка облечена за няколко хиляди, пък в същото време нямала за лечение.И едва ли нея точно са я взели да рекламира чанти на Dior , Yves saint Lauren и т.н.

Коментирай

Аз

преди 3 години

Какво ги прави тези чанти след като е болна? Нали не може да ходи , по болниците ли ходи с Диор? Аз имам една чанта за 55 лв, вдна друга имам която е за боклука вече. Не я разбирам тази мания за трупане на вещи и постване във фейсбук кой какво ял, какво си купил и къде е спал.

Коментирай

Сиана

преди 3 години

Той Господ си знае работата не напразно я наказа по този начин, а и не мисля, че това и е последното наказание-изпитание. Още много удари ще получава докато и дойде акъла в простата тиква на тая кифла. Докато не си вземе поука нещастията ще я преследват до живот. Може и да е оцеляла сега, но другият път не се знае, а ако оцелее пак ще има пак са търпи болки и страдания.

Коментирай

מלא שנאה

преди 3 години

Кристинчено пак се омаза до ушите, милата. Колко хора, че даже и животни, имат нужда от пари, а тая ги харчи за неща от пета необходимост. За клиентите се гласи молската гаубица.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.