Кристо следи непълнолетното си гадже с приложение

https://hotarena.net/lubopitno/kristo-sledi-nepalnoletnoto-si-gadje-s-prilojenie HotArena.net
Кристо следи непълнолетното си гадже с приложение
Рапърът Кристо следи приятелката си Кристина Георгиева с мобилно приложение, научи „Уикенд”.

Христо Балабанов, както е истинското име на музиканта, използва „Намери моя айфон” (Find my iphone). То е приложение, в което свързваш всичките си устройства и, ако ти откраднат телефона/лаптопа/таблета, в реално време можеш да видиш на картата къде се намира. Кристо се възползвал от модерните изобретения, за да знае къде се намира 17-годишната му приятелка във всеки един момент.

Христо Балабанов имаше връзка с моделката Кристин Илиева, която пострада при катастрофата с Дивна, като и нея е следил, твърдят източници на „Уикенд”. След като моделката порасна, разбра, че Кристо е склонен ревностно да задушава дамата до себе си и набързо му би шута, но той си намери непълнолетната Кристина Георгиева. Разликата във възрастта им е цели 20 години, но това не явно не ги притеснява. 
 

7 Коментара

??

преди 3 години

В друга нормална държава,дали свободно щеше да си" вее байряка"с малолетна??? Тук случая се цитира и като новина!!! Няма по абсурдна държава от България!!!

Коментирай

Крис

преди 3 години

Помислих, че му е дъщеря. Предната поне беше красива, за разлика от това невзрачно момиче

Коментирай

bate zashto ?

преди 3 години

mangalite moje da shiqt malkite pi4ki na 8-9 godini i e nqma problemi , a za toz da ima ?

Коментирай

Йоанидка

преди 3 години

Тоэи мъж има някакви психични отклонения да се эанимава все с малолетни,педофили им викат на такива

Коментирай

?

преди 3 години

Те не са заедно вече

Коментирай

Защо

преди 3 години

Какво красиво момиче защо се занимава с този

Коментирай

До??

преди 3 години

Има малка разлика между, малолетна и непълнолетна... В единия случай детето е под 14 и на задника му пише прокурор... и връзката с такова би била педофилия в другия случай... . У нас сексът с лица, НАВЪРШИЛИ 14 г. е легален. Чети чл. 149 и следващи на Наказателния кодекс. Дори в най-рестриктивните държави възрастовата граница е 16 г.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.