Кулагин изригна срещу фен, припомнил му откъде се е обличал в миналото: Злобарче бедно, калтак, парцал… (Вижте целия скандален чат в галерията)

5841
24 Ноември 2018, 16:00


Снимка на Валентин Кулагин, която преди време HotArena, първи публикува, се превърна в ябълката на раздора между гримьора и негов 15-годишен фен.

На кадъра от миналото, Кулагин позира в магазин за дрехи втора употреба. Вероятно към днешна дата тези спомени не са особено приятни за обявилият се за най-великият гримьор в държавата.

„Плейн“ май е в „Мания“, шеговито започва разговора си момчето. Това отприщва гнева на Валентин, който не обича да чува чуждо мнение. Следват обиди от рода на „калтак“, „помияр“, "парцал“. Малко след това гримьорът слага точна на спора, блокирайки фена си, осмелил, се да се пошегува със „звездата“.

Скандалният хасковлия се тупа в гърдите, че визията му е от скъпа, по-скъпа: помадата по лицето му уж е за по 1500 паунда, а дрехите, които не си е ушил сам - уж излезли изпод ръцете на най-големите световни дизайнери. Едва ли има друг, освен самия него, който да се връзва на тези твърдения. Още повече, когато фактите говорят друго.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Zlatena
преди 5 месеца
-3
Майката и руската баба на психопата руснак Валентин Кулагин като малък са му казали ще той е най велик и другите деца не могат да му стъпят на малкия пръст и затова като голям е станал самовлюбен и невъзпитан
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
H
преди 5 месеца
-1
Само бедните умствено и комплелсираните хора се изтъкват кое комко струва, тези с истински възможности и не точно излезли от безпаричието и конплексите, че нямат скъпи дрехи, хич не оцебят другите по марките ба дрехите, нито се хвалят с това, нито купуват дрехи с Филип Кича с черепи а семпли не D&G огеп ни букви и т.н welcome to civilized Europe!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
skrillex
преди 5 месеца
-1
Нали има много възможности?Защо тогава купува дрехи втора ръка за дарения?А и за себе си?Простете,но това с което тогава е бил облечен я струва 10 лева,я не.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
....
преди 5 месеца
-5
Кулагин и същият педераст като Минчев.Походката му сигурно се дължи на това,че от години го ебат в гъза.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 5 месеца
-3
Не подкрепям мнението,че Кулагин се представи добре в ББ.Според мен това да изливаш помия върху хората,да се заяждаш непрекъснато и да ги нападаш не те прави смел и добър човек.Той се показа като изключително тесногръд,злопаметен и заядлив млад човек.Сякаш се беше приготвил предварително с грозни компромати и през цялото шоу не се отпусна,не се забавлява,не опозна никой,а само гледаше как да настъпи някой.Грозен начин да попаднеш в светлината на прожекторите.Непрекъснато изтъкваше материалните си придобивки и натъртваше на това,че тези,които нямат това са жалко голтаци,отрепки и лоши хора.Това говори не само за комплекси ,вероятно от недоимък в детството (или презадоволеност),но и за лош характер и сбъркана ценностна система.Да,другите също не бяха цвете за мирисане,но той остави много лош послевкус на много зрители.Не може да издигаш в култ суетата и да поставяш в калта истински важните човешки качества.Това какъв гардероб има и с кой спи си е негова работа,но щом иска да е известен нека..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hashtag
преди 5 месеца
-2
Говори се,че проституира за пари...Не знам дали е така,а и всеки сам решава как да си изкарва прехраната.Можеше обаче да използва шоуто за да промотира работата си,а не да акцентира върху скандали.Качествената работа би се оценила повече от махленските скандали.Във Вип Брадър отрече да спи с мъже,но според мен е точно така.Всяко нещо-от походката му,през дрехите и до изказът му говорят,че е гей.Няма нищо лошо разбира се,но той зае отбранителна позиция и отрече.Странно как всички гримьори,фризьори,стилисти и т.н. до един имат предпочитания към представители на своя пол.Относно този чат...не е ок да псува така грозно и да намесва нечии майки.Можеше просто да го блокира и да не се занимава,но явно го е жегнал,защото е вярно това за ментетата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ванеса
преди 5 месеца
-3
Бедата при Валентин е,че целият му свят е построен върху суетата му и всичко се върти около дрехите и обувките му.Жалка работа!Има потенциал и е симпатичен на външен вид,но като се чуят разсъжденията му става ясно колко повърхностен е.Какво ще стане,ако един ден загуби така ценните му дрехи и остане само с тези върху себе си?!?Не може един човек да е ценен само заради дрехите и въобще материалните си придобивки и други неща като характер и ценностна система да нямат значение.Не може да бълва огън и жупел и да отсича глави въз основа на гардероб и етикети,без да е опознал човек и да е пообщувал с него.Дори да е с тениска за 10 лева,това си е въпрос на личен избор и той няма правото да се меси и да хвърля кал по този човек само заради това.Повърхностен е и таи злоба и поне според мен не е особено щастлив.Ако трасформира тези негативни чувства в нещо положително и градивно,ще надрасне себе си и ще постигне чудеса,защото наистина има потенциал,качества и осътър ум.Не ми се вява обаче,защото..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
сс
преди 5 месеца
-24
В IG си Кулагин изясни, че снимката е правена когато от там е купувал чувал с дрехи, за да ги дава дарение в дом за сираци.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гина втората употреба
преди 5 месеца
-5
В ръката си държи 20 лева, за да плати парцала, който е на кантара и струва 4,90. Какви чували, какви дарения?


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени