Кулагин разсипа ВИП-овете: Ваня Костова - вманиачена фанатичка, Папи Ханс висял по 2 часа в банята, за да… Наско Колев травмиран от Мария Илиева

https://hotarena.net/pod-pricel/kulagin-razsipa-vip-ovete-vania-kostova-vmaniachena-fanatichka-papi-hans-visial-po-2-chasa-v-baniata-za-da-nasko-kolev-travmiran-ot-mariia-ilieva HotArena.net
Кулагин разсипа ВИП-овете: Ваня Костова - вманиачена фанатичка, Папи Ханс висял по 2 часа в банята, за да… Наско Колев травмиран от Мария Илиева

В последното си интервю Валентин Кулагин описва какви нови факти е открил за доскорошните му съквартиранти в къщата на „ВИП Брадър“, след като положи толкова много труд да им свали маските, видя HotArena.

 

Най-напред той стартира с подробности за Ваня Костова. Според Вальо всеки влиза във формата със своя си професионален авторитет и определени компетенции и талант, но по-важното е като индивидуални личности кой какво ще покаже. „Ваня се разкри като изключително неуравновесена, злобна и агресивна. И въпреки че от дете съм възпитаван в духа на уважение към по-възрастните хора, когато разбрах какво представлява тя в действителност, реших да пренебрегна това неписано правило. Ако един млад човек може да греши, защото няма опит и животът е пред него, то една жена на 60 години няма оправдание за грешките си и лошото си поведение, липса на възпитание и хигиенни навици. Тя е имала достатъчно много време да оформи характери си и да открие ценностите в живота си, но не го е направила. Поведение като на Ваня, в никакъв случай не бива да бъде толерирано!“, отсича гримьорът пред „Шоу“.

 

И добавя, че благодарение на него, истинската й същност, скрита зад престорената й добронамереност, е била показана. „За мен тя е една вманиачена фанатичка, която тълкува религията по погрешен начин и използва цитати от Библията, за да обижда  наранява хората, както и средство да прикрие своята ярост и злоба. Най-големите терористични атаки са дело точно на такива фанатични камикадзета, с погрешна религиозна идеология“, отсича Кулагин.

 

На въпроса защо е наричал Папи Ханс с женски имена, Валентин отново е безкомпромисен: „А как да наричам мъж с ролки на главата, който се клизмира по 2 часа в банята?“.

 

Колкото до Наско Колев, Кулагин заяви, че момчето е травмирано от това, че няма кариера, а преди е имал такава, но е приключила заради връзката му с Мария Илиева.

 

И продължава към Божана: „За мен тази жена показа едно деградиращо, упадъчно поведение, неприсъщо за жена. Да не говорим за дама. Показваше си гърдите, интимните части… Напиваше се до припадък и винаги до черпака, държеше и бутилка алкохол. Говори нонстоп с пълна уста, яде с ръце, никаква култура на хранене, а уж е готвачка. Няма никакъв маниер, никаква етика на общуване, а иначе твърди, че в обкръжението й са само хай клас милиардери с 30-метрови яхти. Жалко, че в това висше общество не се е научила на елементарни обноски – да държи чашата и да се храни със затворена уста“.

 

Валентин опроверга клюката, че е бил бодибилдър, както и че майка му била продавачка на козметика в американски мол. Отрече и за тиражираната кражба, че е откраднал козметика в магазин.    

5 Коментара

Sapun

преди 5 години

Njama li koj da go naprawi na sapun tozi mrasen spinozen gnusen ruski mangal- pedal? Lichi si, chE V Rusija prezerwativite sa bili defitzit, inache tazi mrasna chikija nikoga ne bi se rodila. I koja e tazi balgarska mangalka ojenila se na ruski bokluk?

Коментирай

Zlatena

преди 5 години

Моля всеки фен на самовлюбения психопат руснак Валентин Кулагин да си го осинови и прибере у тях си

Коментирай

Ани

преди 5 години

Този Кулагин не се спира да ръси "бисери". Откога цитатите от Библията могат да бъдат средство за обида и нараняване. Нима познанието за бог чрез Библията може да обижда някого? Е, може би Кулагин има нужда от духовно пречистване, но както се вижда, не е готов за това.

Коментирай

111

преди 5 години

Забавно е, че дори руските откачалки като кулагин или захажаева или вулева правят на две стотинки с по пет думи всеки български вип, бият ги като първолаци и с начетеност, и с хумор, и със сарказъм, и с характер. Какво ли ще е ако влезе нормален руснак. Великите нации не са случайно велики, генът е ген, дори ако са куку. Сори..

Коментирай

Аз Буки Веди

преди 5 години

Така е, великите народи неслучайно са велики, генът е ген, затова и създават своя собствена азбука - например българската азбука-кирилицата и я разпространяват по-късно (от благородство) и извън пределите на България! И език, и култура и вяра са в посока от България към Русия... Образовай се!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.