Лъсна истината за раздялата: ММА боецът спукал Тита от бой!

https://hotarena.net/laifstail/lasna-istinata-za-razdialata-mma-boecat-spukal-tita-ot-boi HotArena.net
Лъсна истината за раздялата: ММА боецът спукал Тита от бой!

Тита и Недко Николов се разделиха с чутовен скандал и побой.  Здравенякът е счупил два пръста на изпълнителката, която доскоро ходила с гипс, писа „Уикенд“.

Христина Христова, както истинското име на певицата, вече е свободна жена. Недко е изтрил всичките снимки с бившата си изгора в социалните мрежи. Тя също е премахнала повечето общи кадри, като е запазила няколко, последният от които е от април миналата година, когато двамата бяха на почивка в Египет.  

Тита и Недко вече не се следват в социалните мрежи, което също е  ясен знак, че са се разделили. Слуховете за края на връзката им се въртят от няколко месеца, но двамата  до момента категорично отричаха да не са заедно. Склонността му към агресия и липсата на кариерна перспектива не се нравили на родителите на поп певицата. Преди няколко седмици надарената изпълнителка, която премина в чалга бранша, отпразнува рождения си ден, но Недко липсваше на снимките. Още тогава последователите се запитаха дали любовната им история не е приключила.

Причината за края на връзката им е побоят над Христина и счупените й пръсти, но не е ясно как се е стигнало до кютека, като спряганите версии са две. Първата е, че здравенякът задушавал сексапилната певица с ревността си.

Втората версия гласи, че Николов е кръшнал на блондинката с друга жена. Тита без колебание натирила MMA боеца, който пообяснява, че го е зарязала и й е посегнал.

6 Коментара

Неграмотни

преди 1 година

Не съм виждала статия с толкова много грешки. Неграмотни хора. Нямате ли редактор? Трябва ви

Коментирай

Палячовци

преди 1 година

И вчера и двамата с компании в едно и също заведение през няколко маси и се гледат криво и чупят стойки. Нормално за хора с по две мозъчни гънки - да ядат и серат.

Коментирай

Ssss

преди 1 година

Kurvi debelaci plastmasi tatuirovki. Ako ima voina i se naloji tia dvete zombita da ostana bez hrana i voda za 24 chasa ste e goliam smiah. Takiva za nisto ne stavat. Loshoto e Che vsichki sa taka. Zombita ot plastmasi.

Коментирай

Мила

преди 1 година

Злобарка недоклатена, освен теб да те вземат, аз не видях никакви грешки

Коментирай

Курчо

преди 1 година

Тя сега е с един мамин син обаче няма да ви кажа кой! Само загатвам, че баща му има ролс ройс а младежа се занимава със строителство

Коментирай

о

преди 1 година

Да се беше хванала с бащата тогава.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.