Лъсна много интимна тайна на Ники Михайлов! Вижте Алисия и другите му жени от какво изпадат във възторг

https://hotarena.net/laifstail/lasna-mnogo-intimna-taina-na-niki-mihailov-vijte-alisiia-i-drugite-mu-jeni-ot-kakvo-izpadat-vav-vaztorg HotArena.net
Лъсна много интимна тайна на Ники Михайлов! Вижте Алисия и другите му жени от какво изпадат във възторг

Всички сме виждали лъснатото кубе на вратаря Ники Михайлов. Но той не понасял да има нито косъмче както по краката си, така и между тях, научи HotArena.



Футболистът още преди години стигнал до заключението, че с гладко дупе като на новородено, се харесва повече на своите секс-приятелки.



Метросексуалният Михайлов обаче бил доста плашлив и не смеел да се подложи на болезнена коламаска. Затова, въоръжен с машинка за подстригване, Ники редовно окастрял мъжкото си достойнство, пише \"Уикенд\".



Явно тази мода е завладяла родните футболяги и все по-често столичните мъжемелачки попадали на бръснати задници.

3 Коментара

xa

преди 8 години

Уж много любовнци, много жени покрай него, а дa не се окаже накрая педи с това бръснато дупе.

Коментирай

що за малоумие в този сайт?

преди 8 години

АБЕ, КОИ ПЕДАЛ ПИШЕ ТЕЗИ МАЛОУМНИ СТАТИИ? Митко или Марийка - нещо такова със сигурност! Ужас! Накрая , напишете и какъв цвят е лайното на Михайлов, явно няколко човека в това обкръжение жизнено ви вълнуват!

Коментирай

ха ха

преди 8 години

Иска ти се от него, но ще си останеш само с мечтите педали смотани и курви недоклатени

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.