Лъвчето на Мария Илиева става гинеколог

https://hotarena.net/lubopitno/lavcheto-na-mariia-ilieva-stava-ginekolog HotArena.net
Лъвчето на Мария Илиева става гинеколог

Певецът Наско Колев започна стаж в болница, научи HotArena.

Бившият на Мария Илиева учи медицина и вече е време да се запознае отблизо с работата на лекарите. Той е част от екипа на варненската болница „Света Марина”. Колев скоро ще завърши четвърти курс от обучението си и дори вече е решил  каква специализация да изкара.

„Спрял съм се на гинекологията. Като бизнес идея ми се струва много печелившо, защото женската част от публиката и аз се разбираме - те ме харесват и аз ги харесвам, мисля, че ще има много часове запазени занапред\", казва Наско, цитиран от „България Днес”.

6 Коментара

Надя

преди 3 години

Има време ще се разбере какъв лекар ще се излюпи? Ако става гинеколог само защото се разбирал и харесвал със жените да не му дават диплома !! Още рибата в морето,а човечето за бизнес мисли.

Коментирай

Др. Дре

преди 3 години

Сега ще може официално и със знанието начерепа да бърка в пу*ката на Марчето Илиева. Само да не обърка и да и ръгне спекула в дупето.

Коментирай

ами

преди 3 години

Аз не бих си запазила час при него. Именно защото е който е. Известен е. Дори да е супер находчив като лекар. Изобщо при мъже-гинеколози като цяло избягвам да ходя. А как и защо един мъж избира тази професия така и не мога да си обясня.

Коментирай

Митко

преди 3 години

Ами искат да бъкат в пу*ки. Някой обичат сладолет, други да галят абаносово дърво, трети се возят по трамвай, а мъжете с горе посоченото влечение стават гинеколози!

Коментирай

ами,

преди 3 години

И от този ще излезе "доктор" колкото от артистчето Наум Шопов младши. Нещо бъркат медицината с изявите на сцената.Този си въобразява,че гинекологията е като да рецитира глуповати текстчета пред публика.

Коментирай

hehe

преди 3 години

доста просташко изказване от бъдещ лекар. Професия ли иска или терен за срещи?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.