Лейди Би се ваксинирала заради „Маскираният певец“

https://hotarena.net/az-jenata/leidi-bi-se-vaksinirala-zaradi-maskiraniiat-pevec HotArena.net
Лейди Би се ваксинирала заради „Маскираният певец“

Ваксинирана и защитена от заразата е Лейди Би. Хип-хоп певицата се завърна ударно на сцената като Малинката в риалити шоуто „Маскираният певец“. Именно заради участието си в музикалното предаване Бойка Щерева, както е истинското име на изпълнителката, се имунизирала.

 

„Много се двоумях дали да си сложа ваксина преди това. Успяха да ме убедят, че е хубаво да го направя, и се имунизирах. Нямам никакви проблеми и сега не съжалявам“, разкри пред „България Днес“ Лейди Би.

 

Певицата се грижи за сина си в Пазарджик и е изоставила засега столицата и шумните сбирки. С участието си в „Маскираният певец“ лейдито се завърна в публичната сфера и отново чертае планове за следващи стъпки. „Една от тях е да открия музикална академия или школа. Най-вероятно ще е тук, в Пазарджик. Въртят се още много идеи главата, но когато достигнат до определян етапи, ще стан ясни“, леко повдигна завесата Бойка.

 

Певицата е категорична, че в „Маскираният певец“ се е почувствала като истинска звезда. Определя своята маска като една от най-подвижните на сцената от врата надолу. „Главата беше много тежка и се клатеше. Затова ми направиха допълнителни въженца, с които да се крепи по-стабилно. Видимостта е много малка и дори паднах на сцената“, добавя Щерева.

 

5 Коментара

е

преди 2 години

Защо ли си мисля, че зад "Успяха да ме убедят да се валсикрам и че е хубаво" стои Маги Халваджиян. Забелязали ли сте, че който си сложи ваксината, после много настоява всички са си я слагат....Разбира се, с убедителни аргументи и закона зад тях ):

Коментирай

Azz

преди 2 години

Ваксиниран, както видяхме, не означава защитен! В болниците е пълно с ваксинирани, които са в тежко състояние, но нека си мислят, че са защитени. Ваксинираните сеят легално заразата!

Коментирай

Мhhh

преди 2 години

Стига глупости, събудете се. Болниците са пълни с 95% неваксинирани и само 5% ваксинирани. Имате всички задължителни ваксини, обаче точно тази ще ви чипира. Всеки който може да си отвори Фейсбук стана експерт вирусолог и прави проучвания. Започнете да се държите като интелигентни хора и спрете да бъдете малоумни егоисти. Родителите ви, братята и сестрите ви умират, но не ще си бъда тъп и упорит защото чета статуси и знам повече от-най добрите доктори в света. WTF

Коментирай

Azz

преди 2 години

Аз за чипиране дума не съм казал, ама като прочетох какъв коментар е изпльокан под моят, май ще се окаже, че верно нещо у тая ваксина ви изпива мозъците.

Коментирай

Мhhh

преди 2 години

Като не е чип какво е извинението? Че ще ви контролират, че ваксината ще ви остави без деца, че ще ви смени ДНК-то, че не е ефикасна и т.н? Каквото и да е, е глупаво и доказано невярно . Критично мислене е нужно, ама на българина тъпата глава не увира.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.