Лелите на Азис тръгнаха на турне! Oтварят сергия за прогнози в хотели и ресторанти

2385
06 Февруари 2019, 10:27


Лелите на Азис тръгват на турне по кръчмите, научи HotArena.

Врачките ще гледат първо на пловдивчани на 15 и 16 февруари. Те ще приемат в хотела на скандалния бизнесмен Ветко Арабаджиев от 16 до 21.30 часа. На 17-и отварят сергията за прогнози в ресторанта до Кучешката градина в Стара Загора.

Изчистване на родово проклятие, магии и уроки на хора и животни, леене на куршум –това са услугите, които предлагат дъщерите на легендарната костинбродска ясновидка баба Станка.

Жените с трето око си имат вече и фейсбук страница. За да й направят промоция те пуснаха лайф-чат в профила на Азис и почти час и половина отговаряха на въпросите на негови приятели и последователи, пише „Телеграф“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)
преди 2 месеца
-1
Прекрасен човек с голямо ❤️ Азис
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
За тези боклуци с минусите до коментарите!
преди 3 месеца
-1
Майка ми е пенсиониран учител,тя работеше в 123 СУ"Стефан Самболов",кв.Красна поляна.Тя всеки ден си идваше разплакана вкъщи,защото циганите заплашвали с побой учителите.Директора изобщо не защитавал екипа си,защото всяко цигане му носело пари от държавата,за това проблемните циганета,които се биели или лъжели,че били бити от учителите,не ги изключвал.За това и много учители напускат работа,просто не се издържа!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Баба Вуна
преди 3 месеца
-1
А най-лошото е, че има глупави жени и им се доверяват. Явно като са в лош период си мислят,че имат магия. Всички врачки казват, че имат магия и те се връзват и дават куп пари. Спомням си, че по Господарите даваха възрастна жена,която им се вързала и беше дала хиляди. Моля ви хора, не се доверявайте на непознати хора и магии няма, а всеки човек има понякога лош период,който е изпитание.Бъдете разумни и не си подарявайте парите изкарани с честен труд. По-добре дарете предвидените пари за врачки на болни хора.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
гнусни мангали!!!
преди 3 месеца
-4
Най-крадривото,мързеливо,лъжливо племе на света!Няма такава гадна измет!Придобиха самочувствие,като им увеличиха помощите и лежат на наш гръб, гледат нагло с високомерие!Нито сметки плащат,нито данъци!Ходят из Европа и ни излагат,като се представят за българи!Мазните циганки се изрусяват,кичат се с бижута,карат скъпи коли,имат повече пари!Мамицата им мръсна!Да пукнат дано!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ЖОРЖ
преди 3 месеца
-4
А КАЖЕТЕ МИ ИМА ЛИ ТАКАВА ДЪРЖАВА????АБЕ ХОРА НАЦЯЛО ЛИ СТЕ ИЗПЕРКАЛИ НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ТЕЗИ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ЦИГАНИ!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени