Лена Бориславова: Сватба с Мирослав ще има!

15 Май 2023, 12:00


"Сватба ще има, когато му дойде времето", категорична е Бориславова
 

Това заяви ексговорителката на бившия премиер Кирил Петков - Лена Бориславова, на въпрос дали ще се вземат и официално с годеника и Мирослав Иванов и кога ще се случи това.

"Това са лични неща и няма да ги коментирам", лаконична бе красивата Бориславова. В момента тя е бременна в петия месец и се очаква сватбата да е догодина, когато, живот и здраве, детенцето им ще се в родило и поотраснало малко.

Появата на бебето се очаква в края на септември най-вероятно майката ща роди в столицата, а не в Париж, както се мълви в политическите среди, тъй като сестра й Маргарита работи в болница във френската столица като анестезиолог. Лена и Мирослав обаче държат бащата да присъства на раждането. 33-годишната юристка вече има български гинеколог и разчита на неговите лекарски грижи. Той следи бременността й и вероятно ще изроди бебето.

Малкото човече „се случило“ по време на ваканция на Лена и Миро точно в Париж около Коледа. При завръщането им в страната първа, че ще става леля, е научила именно Маргарита, сестрата иа Лена. Младата юристка не споделила тайната си с никого, само с родителите си и с тези на Мирослав. Засега не се знае какъв ще е полът на бебето, но годениците вече са избрали няколко имена 
за него.

Ако се вярва на слуховете, детенцето на двамата ще е момиче. След появата му най-обсъжданата двойка в политиката у нас ще заживее щастливо в общия им апартамент в столичния квартал „Лагера“. Жилището е тяхна обща собственост и е закупено с кредит през 2019 г. а вноските по заема двамата продължават да плащат ежемесечно и до днес. През миналата година те приключили с финалните ремонти на дома си.

Приятели на Лена са наясно, че тя вече е планирала и всички покупки за стаята на малкото човече, тъй като е преполовила бременността. Миро и Лена са гаджета почти 10 години, а официално годеници станаха преди месеци, когато се появи и малък диамант на ръката на юристката. Родителите на Лена живеят в София, майка и е психолог, a баща й бизнесмен. Свекърът и свекървата и са от Ямбол и също с нетърпение очакват появата на внучето си.



Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ами.......
преди седмица
0
Престанете да ни занимавате с тази жена,живота и,похожденията и ,и каквото и да било още.Никому неизвестна,семпла и не блестяща с нищо женица,а вие я направихте едва ли не национална гордост. Знаем жени с пръстчета в устата и какво ли не още,не е интересна.........
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Tito
преди седмица
0
Крокодила Гена ....кое е красивото на тази жена ???? Този пък до нея без коментар
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Boyan
преди седмица
0
“Красивата Бориславова”? Доста нисък стандарт за красота, при все, че България изобилства от наистина красиви жени.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени