Лена и Миро работят за бебе в Париж

05 Януари 2023, 18:00


С пътешествие завърши старата и започна новата година за Лена Бориславова.

Бившата говорителка на Кирил Петков отново избра да бъде на празника в чужбина единствено с годеника си Мирослав Иванов. Двамата си подариха романтично преживяване в града на любовта - Париж пише „Ретро“.

Там Лена и депутатът от ПП били на гости на нейната по-малка сестра Маргарита, която е лекар и работи във френската столица от години насам. В последните няколко месеца Лена и Миро пътуват почти непрекъснато извън пределите на България, за да търсят уединение, да скрепят връзката си и да работят за бебе, коментират хора от тяхното най-близкото им обкръжение.

В Париж те посетили любимите си  забележителности, а в първите минути на 2023 година изгледали впечатляващата заря на Триумфалната арка.

За отминалите коледни празници двойките отново не беше в България и избегна семейните сбирки с роднини. Тогава те посетиха коледните базари в Страсбург, известни със своята пищност и разкош по цял свят.

Юристката реши да се оттегли от активна политика само след шест месеца в управлението, след като се появи скандалното видео с парапета и други любопитни кадри, а тя бе забъркана в любовна афера с бившия премиер Кирил Петков. Скандалът бе на път да разруши 8-годишната й връзка с годеника й Миро, с когото вече са успели, поне привидно, да преодолеят трудностите и отново са на крилете на любовта.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаха
преди 3 седмици
-2
Образована,да,но тъпа.На работното място не се вършат такива работи.И без това,"вие откъде знаете".Не я защитавайте.Тя няма нужда от адвокат.Образованието не е критерий за интелект.И най-необразованият човек може да е по-интелигентен и находчив от тази харвардка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Абсурд
преди 3 седмици
-2
Коментарите отдолу са написани от пълни олигофрени. Самата статия също е пълен боклук. Вие, сайтчето, от къде знаете кой, за какво работи? Да не им светите, докато работят те, а вие се опипвате? Младо, образовано момиче, не е нагримирана като клоун, няма силикон и обработени с програма снимки, пътува и разглежда забележителности. Понеже статията иначе няма да се чете и затова е сложено абсурдно заглавие навеждащо на мисълта, че сте ги снимали още малко докато го правят това бебе. На такива хора като това момиче Лена им се чудя само, какво правят в продънена държава като България пълна с всезнайковци без пукната пара
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 3 седмици
-3
"Модерни'' времена,нямат граждански брак но вече работели за бебе.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhhh
преди 3 седмици
-4
Миро след килограмите кока, които изшмърка този живот, няма как да работи за бебе. Някоя клиника за инвитро процедури - може да работи, вместо него.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
к*во бебе
преди 3 седмици
-3
За какво бебе работим тук-аз не бих се пънал да правя тука бебе...уединение..любими забележителности... с тях дете не се прави-да не съм лош пророк-тук е въпрос на време Ленка да изгори безвъзвратно. И ни свекърва/ни Миро да вярва ....Миро*усети се овреме-скоро ще изгориш като мн .други- Тони Дачева... Тони Димитрова ...Глория...Камелия и тя прави бебе-и тем подобни известни...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени