Лео Бианки на косъм от смъртта

19 Октомври 2022, 15:02


Един от най-обичаните кулинари у нас -  Лео Бианки е преживявал няколко кошмарни месеца заради влошено здравословно състояние, за което са знаели само най-близките му.

Готвачът който се лекува в столичната болница Токуда, е смятал че има рак на стомаха. Отслабнал рязко, имал кръв в урината и докторите съмнявали за коварната диагноза. След направената гастроскопия се установило, че има обострен гастрит, писа „Галерия“.

 

Ето какво написа Лео във Фейсбук: „Един кошмар свърши!

 

Споделям това много тежко преживяване, особено с хората, които ме срещнаха през последните два месеца, казвайки ми „погледът ти е празен“, „отслабнал си твърде много“, „вече нямаш обичайната си усмивка“, „ти не съм Лео, когото познавам“

 

Да!! Всичко това е вярно!

 

Мислех си най-лошото, мислех, че имам неизлечима болест и главата ми спря, страх ме беше, чувствах се празен и в тотална депресия!

 

Това бяха наистина трудни дни и със сигурност помощта на Лучия Андреучи (неговата съпруга – бел. ред.) и брат ми Адрио Бианки беше фундаментална!

 

Изчаквах датата, която сякаш никога не идваше – 12 октомври.

 

Тази дата и тези лекари в болница „Токуда“ ми дадоха втори живот, все едно съм се родил отново!!

 

Сега се връщам с усмивка и с положителни мисли и с желание за живот, но само в тези моменти можете да разберете, че истинското щастие можем да го намерим в семейството и в малките жестове и че животът ни има стойност навън на всяко съществуващо материално нещо!

 

Аз съм вярващ и ще продължа да бъда такъв, ще се моля за другите и за близките си!

 

Днес е друг ден, днес виждам всичко около мен с друга гледна точка!

 

Благодаря на всички мои приятели, които чух да плачат по телефона – това ми даде потвърждение на мисълта, че истинските приятели ги е имало, има и винаги ще има!“, сподели Лео.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пацата
преди месец
-1
реклама на турската болница ли прави тоя балък ние да не сме тъпи
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Потрес
преди месец
0
В потрес съм, е*ати лекарите в "Откуда" имал кръв в урината и се съмнявали за рак на стомаха...??? Обаче се оказало гастрит...???ти да видиш... Тула има тука нема... Тотална некомпетентност и некадърност.... Да ходи да запали свещ че все пак е излязал жив.... За здрав... Не знам....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени