Лепа Брена трупа пачки от хотдоци

11 Август 2023, 12:00


Плескавици и хотдоци продава Лепа Брена в малко магазинче тип „нагъзанка“, пише България Днес.

Примачалгаджийката на бивша Югославия наскоро продаде „Гранд“ - най-успешната музикална компания в западната ни съседка. Официално скъсалата с продуцентството звезда не казва колко пари е прибрала в джоба си от сделката. Сръбски, босненски и хърватски медии твърдят, че „Гранд“ е продадена за три милиона в зелено. За сметка на това Брена оставя за себе си друг, малко известен бизнес - магазинче за сандвичи.

Малко хора знаят, но през 1993 г., когато певческата кариера й е на върха, изпълнителката отваря павилионче за сандвичи в Нови Сад. Обектът е съвсем скромен. Първоначално е магазинче тип „нагъзанка“ - мазе с прозорец към улицата. Неприличното название идва заради това, че трябва да се наведеш, ако искаш да си купиш нещо от такъв павилион. Впоследствие предприятието се разраства и се мести на малко по-представително място - улична будка. Нагъзанка или не - сандвичарницата на Брена предизвиква истински фурор във времената на юговойните.

На фона на ембаргото 
и постоянния дефицит на стоки тя внедрява хамбургерите и хотдоците - неправилно мн. ч. на хот-дози. Из Нови Сад се разчува, че бизнесът е на Лепа Брена, а тя от своя страна използва това, за да вдигне неоправдано. Скъпотията не отказва народа да лапа - за „лепите хотдоци“ винаги стои опашка. С нарояването на подобни магазинчета за всякакви бързи закуски славата на Бренината нагъзанка замръква. Но все още функционира и си е нейна. „Колкото и да е странно, въпреки парите, колите и яхтите си г-жа Живойнович (истинската фамилия на певицата) не се разделя с магазинчето - обобщава македонското издание „Вечер“.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хаха
преди месец
0
Нагъзенка? Клек шоп му се казва :D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени