Лили Иванова изгони прислужницата си заради вируса

https://hotarena.net/skandali/lili-ivanova-izgoni-prislujnicata-si-zaradi-virusa HotArena.net
Лили Иванова изгони прислужницата си заради вируса
Без прислуга у дома е останала Лили Иванова, разкриха нейни съседи, узна HotArena.


Заради извънредното положение в страната, примата освободила домашната си помощница, която ежедневно се грижела за чистотата в дома й, както и за приготвянето на храната и напитките на звездата.


Сега на Лили й се налага сама да прави всичко в дома си - нещо необичайно за нея в последните две десетилетия. С продукти от първа необходимост я снабдява шофьорът й, който оставял торбите с покупките пред вратата, а легендата ги поемала от там. Освен това Лили прилежно ги дезинфекцирала, както и целия си дом. 


Изолацията не представлява никаква трудност за вечната Амбър, която от години живее на спартански режим, пише Ретро. Иванова е наясно, че заради възрастта си попада в най-рисковата група потенциални жертви на коронавируса, затова не правела никакви компромиси по отношение на мерките за сигурност.


Единствената промяна в ежедневието й е, че й се налага да домакинства. \"Стоя си у дома и се чувствам чудесно\", написа преди дни тя в официалната си страница във Фейсбук.

3 Коментара

George1

преди 3 години

Мумията да си ходи в Гиза.

Коментирай

***

преди 3 години

Мумия си ти!

Коментирай

Моли се

преди 3 години

да я докараш като нея - без да се напикаваш...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.