Лили Иванова изкара 2 милиона лева за една нощ!

05 Декември 2022, 18:00


Българите няма да пуснат Лили скоро да слезе от сцената

Изминали са точно 60 години от дебютната поява на кубратския славей на голяма софийска сцена, пише Минаха години. През 1962 г. малката на ръст, но голяма на талант и амбиция медицинска сестра излиза с оркестър „Мелоди“ в сборен концерт в профсъюзния дом на културата „Георги Димитров“ на пл. „Взъраждане“.

Днес това кино е съборетина, но Лили все така крачи на високи токове и с високи изисквания към себе си и хората, с които се представя пред публика.

И отдавна сама пълни най-големите зали и салони в страната.

Хиляди зрители се върнаха в младостта, а младежи се убедиха, че за нейното изкуство възраст няма. Любопитното е, че за вечерта в Арена Армеец най-бързо се изкупиха скъпите пропуски, възлизащи на цена от 250 лева. Почитатели от цялата страна и от чужбина си резервират билети месеци по-рано за събитието.

С концерта си Лили почти повтаря успеха си в същата спортна зала от 2012 г. Тогава тя е първият български изпълнител, дръзнал да опита да я напълни. Над 10 хиляди зрителите я аплодираха и през 2022 г. И тогава, и сега изпълнителката на Камино пуска в продажба сектори зад сцената, които са с по-лоа видимост.

По груби сметки естрадната икона е осребрила най-крупната изява от турнето си в приход, възлизащ на 2 милиона лева.         
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!!!!!
преди месец
-3
Моля, събувайте си цървулите, когато влизате в храма.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Скучно!
преди месец
-18
Идея нямам защо някой би отишъл да я слуша, ако ще и гратис да е. И разбира се, че и "за нейното изкуство има възраст" и тя отдавна мина - още преди 30 години. Като минеш 45-50 вече имаш глас на възрастна жена, а като прехвърлиш и 55 вече е глас на бабичка и няма нещо, което може да промени този факт. Пък и песните й не са нищо особено - блудкави... Все с тия черни дрехи, черни декори.. Доста подтискащо ми действа дори само на снимки. Пък дори да бяха хубави песните (а те не са), пак щяха да са до болка втръснали вече. Но и те са депресиращи като всичко около нея. Просто отдавна неактуални. Те книгите, които сме купували и чели (онези от нас, които са чели и купували) за 15-20 години станаха неактуални голяма част от тях, пък какво говорим за песнички.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До скучната
преди месец
-3
Ти принадлежиш на групата "хора на скуката". А великата Лили на хората с огромен талант! Каквото и да дращиш тук в стремежа си да принизиш прекрасното й изкуство, тя ще остане едно от лицата на българската култура завинаги, а ти ще хленчиш колко ти е скучно и депресивно . Два милиона са оставили щастливите нейни почитатели, успели да се насладят на песните й в края на зашеметяващата й шестгодишна кариера! Нямаш понятие колко неадекватно се изказваш. Излагаш се до костите!
Дъно
преди месец
-2
Коментар дъно. Интересно защо, ограничени хора коментират изкуство и оскотели индивиди дават оценка за талантливи изпълнители. За такива като Вас картините на Дали например вероятно са мацаници, оперно и балетно изкуство за измишльотини, а световни банди и гласове като тези на Фреди Меркюри, Майкъл Джексън, Шер и т.н. са създали и изтананкили скучни блудкави песнички - ами изпейте ни нещо ВИЕ! Книги дори да допусна, че сте чели - явно нищо не сте научили от тях. Най-малко не сте се научили да уважавате чужди постижения или талант.
Скучно... и още по-скучно!
преди месец
-9
Изобщо нямам намерение да те чета, но поне си се разтоварило. :) Заслепените поклоници се обадиха, че някой не споделя сляпото им обожание.... (със сигурност за това иде реч и без да прочета дори една дума).


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени