Лили Иванова няма да пее на пилона – отмени концерта на Роженските поляни

27 Юни 2023, 15:00


Лили Иванова няма да пее на откриването на пилона рекордьор с българското знаме на Роженските поляни, пише Телеграф. Това обяви нейният екип в социалните мрежи. Пиарът на звездата Николай Недеков отсече, че всичко е казано пределно ясно в съобщението и не може да коментира повече от това.

Във въпросното съобщение Лили Иванова пише: „Уважаеми почитатели, поради независещи от екипа ни и организаторите причини, участието на Лили Иванова на 13 юли 2023 г. на Роженските поляни се отменя. Пожелаваме успех на Роженския събор 2023 г. Очакваме срещите с публиката на Лили Иванова на концертите й от турнето“.

Лили Иванова досега много ентусиазирано популяризираше идеята за пилона на Рожен. Зад инициативата застава и президентът. А след това се чуха слухове, че самият пилон може и да не се извиси съвсем законно. Започнаха проверки от съответните органи. Това породи разделения в обществото и явно примата на естрадата не иска да участва в подобни истории, коментират фенове в мрежата. Повечето изразяват голямо разочарование, но има и такива, които злорадстват.

Пилонът рекордьор ще бъде и със знаме рекордьор, което е най-голямото българско. Конците за направата му тежат повече от 25 кг и са дълги над 35 км. Платът е специален, за парашути.

Конструкцията ще се издига на символичните 111 метра, по един за всеки хиляда квадратни километра от площта на страната.      
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени