Лили Иванова се скара с племенницата си

15 Август 2023, 10:00


Наскоро примата изгонила Радмила от дома си

Лили Иванова е замразила отношенията си със своята племенница Радмила, пише България Днес. Примата традиционно подкрепяше по-малката дъщеря на сестра си Магда, затова конфликтът между двете е дошъл като гръм от ясно небе за хората от най-близкото обкръжение на певицата.

Естрадната легенда била толкова ядосана на Радишка, както наричали галено в семейството Радмила, че я изгонила от мезонета си на тузарската столична улица Оборище.

За съжаление, причината за свадата остава загадка.

Напоследък поп иконата била прекалено нервна и напрегната, вероятно от претоварения си график. През август Лили обикаля Черноморието с концерти, което логично води до натрупване на много умора. На изпълнителката на „Ветрове“ й било необходимо доста повече време за възстановяване след участия, отколкото в по-ранните й години, разказват нейни близки.

Според тях разбирателството между Лили и доскоро любимата й Радишка започнало да корозира, след като звездата обяви, че оставя всички свои авоари и недвижимости на фонд, който ще се разпорежда с тях. Сестра й Магда пък, която е в старчески дом за хора с деменция, е отстранена поради заболяването и напредналата си възраст от фамилните дела, но те „по наследство“ са делегирани на дъщерите й Мария и Радмила. Преди време Лили бе обявила, че ще направи свой наследник № 1 Иванчо, сина на Мария. Момчето било голямата й слабост, но вместо това тя повери всичко, което има, на фонда.

Колеги на Лили допускат, че чашата на племенните й преляла, когато знаменитата им леля ги запознала и с намерението си да превърне покоите си в музей „Лили Иванова“. Така и огромният апартамент се изплъзвал от ръцете на Мария и Радмила и съвсем нормално те решили да проведат сериозен разговор по темата. Какво е накарало легендата на родната естрада да промени радикално отношението си към най-близките си хора, е пълна мистерия за широката публика.   
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дааа
преди месец
-3
Тая само с мене още не се е скарала.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пфф
преди месец
-6
Аман от тая самовлюбена и егоистична вещица!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени