Лили на пост и молитва в манастир

https://hotarena.net/laifstail/lili-na-post-i-molitva-v-manastir HotArena.net
Лили на пост и молитва в манастир

Лили Иванова е чест гост на монахините в Самоковския манастир „Покров Богородичен“, на който всяка година помага финансово. Последната сума която е дарила след Великден е 50 хиляди лв. за стенописа „Вход Господен“ в Светата обител.

80-годишната изпълнителка винаги идва при монахините в тежки за нея дни. За първи път Иванова е стояла на пост и молитва две седмици, след като и казват, че не може да има деца. Животоспасяващата операция след извънматочна бременност я кара да започна да вярва в чудеса. Бебето било от първия й мъж д-р Георги Павлов. След като се разделила с него изпълнителката имала нужда от почивка и я намерила сред монахините. Оттогава Иванова и за всяка година и стои колкото и душа иска.

\"Вярвам в Бог, в себе си и истината. Аз не прощавам, но не отмъщавам. Прошката дава само Господ и само той наказва. Много обиди съм претърпяла и продължавам напред. Те някак са ме калили\", казва примата на родната естрада. Според нея не изглежда на годините си защото се щади от грехове.

\"Не съм виновна, че не съм пила, не съм пушила не съм...  Но не съм се  лишавала от нищо. Просто винаги ми е харесало да живее като аскет, не съм самотна“, споделя още Лили, цитирана от  „България Днес“.

5 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Да си жива и здрава, Лили!

Коментирай

pipi

преди 3 години

Обожавам те! Бъди живаnk4hkn и здрава!

Коментирай

Има и друга версия

преди 3 години

''Вечната Амбър''-както я пишете- вечно ''на 80''! Само за нея ли е спряло времето? А, доколкото си спомням, тя има дъщеря - преди години имаше разследване и снимки във вестник ''Папарак'', а след това по телевизията Иван и Андрей разнищваха историята за Доротея Лилиева Иванова- изоставена още от бебе в дом за хора с умствени увреждания.

Коментирай

1

преди 3 години

разследване и снимки във вестник папарак........някоя си лили иванова е преценила ,че не можеда се справи с дете с проблем и го е оставила на специализирана грижа и хоп....вестник папарак разследва(()(((( българия никога няма да се оправи ако вестник уикенд си остане най-четения .....а хората масово са идиотски доверчиви на абсолютно всичко....названието вестник не е вход към истината...документи за създаване на вестинк мога да депозира всеки , който реши , че може да плаща на печатница.....оттам нататък той решава къде е свободата на словото)))))

Коментирай

Чакай,бе,

преди 3 години

като пишеш ''някоя си Лили Иванова....'',- откъде си толкова сигурна, че всичко е лъжа? Тази история можеше да приключи с ДНК тест, взет от двете страни, НО НЯМАШЕ ТАКЪВ!!! Защо ли???....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.