Лили не предприема нищо без съвети от гадатели, астролог й предрекъл, че ще пее до 92 г.

05 Юли 2023, 14:26


Лили Иванова по изключение, и то голямо, предприема каквото и да е било в личния живот и професионалните ангажименти, без да се допита до гадатели. Това потвърди пред „България Днес“ - пловдивският певец Борис Комитов, който години наред е работил с примата.

 

"Лили е прекрасен човек, но има влечение по гадатели и ясновидци. Аз съм се опитвал да ѝ обясня, че от християнска гледна точка тези хора грешат пред Бога, но тя има интереси към техните предсказания", споделя Комитов.

 

По думите на певеца от Града на тепетата изпълнителката уважавала много Ванга, с която се срещала няколко пъти. Какво обаче е предрекла петричката врачка, естрадната легенда не е доверявала на никого.

 

"Лили винаги търсеше съветите на своята духовно майка - покойната игуменка на Самоковския женски метох".

 

Той допълни, че е чувал и за варненски ходжи, които давали напътствия на  прочутата му колежка, но не знае подробности.

 

За сметка на това в шоу бизнеса не е тайна името на новия личен астролог на певицата. Той е дългогодишен тон режисьор в БНР, написал е стотици песни, а в момента е в творчески тандем с Лили Иванова. С него е свързано не само изпитано през годините приятелство, но и фактът, че изпълнителката на „Панаири“ го е допуснала до себе си в качеството на личен астролог. Името на музиканта, вещ в гадаенето по звездите е Тодор Филков.

 

Когато покойният ВИП астролог Иван Станчев бил в пика на своята популярност, Лили получила от него откровението, че ще пее до 92 години.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До есмекзис пехливан
преди 2 месеца
0
Само, че ще е след теб!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
есмекзис пехливан
преди 2 месеца
-7
все ще пукне дъртия скарабей
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени