Лили прати сестра си в старчески дом

13 Ноември 2022, 17:00


Лили Иванова е въдворила тайно сестра си в старчески дом. Магда, която е кака на певицата и скоро ще навърши достолепните 86 години, е била настанена в елитен хоспис в столицата преди няколко месеца, научи сензационно „Уикенд” от хора от обкръжението на естрадната икона.

 

Магда нямала особено желание да заживее в дома, но принудена от обстоятелствата, склонила. След като преди няколко години била блъсната от камион, възрастната дама трудно се възстановила, а впоследствие станала трудно подвижна. И тъй като нямало кой да полага грижи за нея, макар да има дъщеря, било взето решение да бъде настанена в един от най-елитните старчески домове. Таксата за пансиона е над 2000 лева на месец, които заплащала Лили Иванова.

„Магда се надяваше, че сестра ѝ ще я прибере при нея и ще назначи жена, която да я обгрижва. Лили обаче беше категорична, че не може да се занимава с нея, защото си има свои грижи и проблеми. Така жената отиде в хоспис, въпреки нежеланието си”, възмущават се от коравосърдечността на изпълнителката на „Ветрове” нейни колеги. Те са потресени, че вече няколко месеца певицата все няма време да посети най-близкия си човек от фамилията. Естрадната звезда се обаждала по телефона на Магда веднъж седмично, колкото да се информира набързо има ли нужда от нещо.

По-голямата сестра на примата не е успяла да проходи след тежката катастрофа, която преживя през зимата на 2016 г. Пред входа на скромната си гарсониера в панелка в столичния квартал „Банишора“, Магда бе блъсната от бус. Старицата оцеля като по чудо в зловещото меле, след което дори бе тръгнал слух, че е починала. Оказа се обаче, че просто е била в тежко състояние, а заради нанесените ѝ травми бе решила да води съдебно дело. Единият ѝ крак беше потрошен на няколко места вследствие на инцидента и заради това се наложи и операция. Месеци след катастрофата възрастната жена чакаше обезщетение за причинени неимуществени вреди от шофьора, но парите така и не идваха. Затова тя заведе дело срещу застрахователната компания, в която бил застрахован бусът. Процесът приключи в нейна полза и Магда успя да вземе сумата от 5500 лева, но длъжниците не ѝ платиха лихвата, заради което заведе и второ дело.

Лили и сестра ѝ никога не са били близки, издават познати на естрадната певица. Двете се скарали преди няколко десетилетия, когато Лили поискала да осинови дъщеря ѝ. Магда, естествено отказала, което много огорчило певицата и тя спряла да общува с нея дълго време. В първите години на демокрацията Магда почти бедствала. За да се издържа, жената се принудила да продава корнишони на пазара. Впоследствие Лили и кака ѝ затоплиха отношенията си, но между тях така и не се възцари истинска сестринска любов.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дявола
преди седмица
-6
Така е в днешно време няма брат няма сестра, егоизъма върви с простотията, парите на сестра и не я прават по различна от мизерница !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени