Лилия Маравиля се изнесе от дома на италианеца

23 Август 2023, 12:12


Актрисата Лилия Маравиля ще се присъедини към състава на хитовия български сериал ,,Вина" по идея на Виктор Божинов, писа „Галерия“.

 

Край Сандански, където се очаква да се реализира лентата, тя ще е в компанията на познати и обичани артисти, сред които Михаил Билалов и Герасим Георгиев-Геро. С отбора от „Голата истина за група Жигули" - най-гледания филм у нас, тя ще пресъздаде историята за минало и настояще, преплели още усещането за любов и предателство.

 

Любопитна подробност е, че заради ролята си в поредицата звездата на Театър „София" чете книги за винопроизводство, обучава се при специалисти и обикаля местности, известни с напитката на Дионисий. Подробностите за превъплъщението й се пазят в тайна, като дори самата тя предпочита да сюрпризира зрителите, появявайки се с нов образ във втория сезон на сагата. По думите й— все още не се чувства „в час" с материята, но вярва, че бързо ще навакса. За целта актрисата със строг график е свела всички останали ангажименти до минимум - от месеци насам тя е прекратила своите безплатни курсове.

 

 В миналото любимката от „Жигули" и „Връзки" открехваше вратата към актьорското майсторство на млади таланти, не къде да е, а в собствения си дом. Без да им гарантира слава, тя затрупваше някои от тях с различни материали и прекарваше часове, наблюдавайки промените по пътя. Сега обаче нито уроците, нито активните й тренировки по бокс са приоритет.

 

Снимачният процес на „Вина" вече е започнал в село Хърсово, близо до Мелник. Това налага раздялата между Лилия и семейството й — италианеца Лука и дъщеря им Паола. Временно Маравиля се е изнесла от семейния апартамент. Разбира се, във всеки възможен момент се връща в София за да наглежда близките си. На работен терен тя е и с Мая Бежанска - още едно ново попълнение в продукцията на БНТ. И двете успяха да провокират вълнение у родните киномани, както и предположения - какво и как ще представят този път.

Припомняме, че извън киното, на театрална сцена Лилия затвърди етикета на безупречна актриса, появявайки се с пенис колан, който не предизвика скандал, а по-скоро възхита заради проявената смелост. Това се случи в една от най-новите постановки на софийската трупа - „Петра фон Кант . В нея тя е в образа на амбициозна дизайнерка, която попада в ужасяващата бизнес машина, лишена от близост и топли чувства. Търсейки присъствието на млади и красиви жени, тя се оказва в собствения си капан, отнел много повече, отколкото дал. „Искахме да видим какъв е вътрешният свят на героинята. Защото тук не става дума само за лична драма. Авторът се занимава с много по- дълбоки теми. Темата за любовта е пречупена през много призми. Представлението те оставя да мислиш дълго след това. Човек може да се открие по много начини в образа. При- познават се ситуации, чувства", коментира артистката малко след премиерния спектакъл.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди месец
-2
Искрено се надявам новите попълнения да не развалят сериалчето.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени