Линда вярва на мъжа си! Премиершата се среща с мистериозен мъж (Папарашка снимка)

https://hotarena.net/laifstail/linda-viarva-na-maja-si-premiershata-se-sreshta-s-misteriozen-maj HotArena.net
Линда вярва на мъжа си! Премиершата се среща с мистериозен мъж (Папарашка снимка)

Линда вярва на мъжа си Кирил Петков! Това е разкрила премиершата на близки приятелки по повод вихрещите се скандали със съпруга й през последните дни. Според премиершата това са злонамерени атаки, имащи за цел да компрометират мъжа и, който се опитва да се пребори с корупцията у нас.

В публичното пространство се появи видео, за което се твърди, че показва началничката на кабинета му Лена Бориславова на стълбище, преди да влязат в апартамент. След това двамата бяха снимани на вечеря в Солун. В края на миналия месец беше разпространен и слухът че Линда е настояла Лена да слезе от правителствения самолет преди да излети за Рим на 24 май.

Всичко това не притеснява премиершата, която е споделила в обкръжението си, че  има пълно доверие на мъжа си и не се съмнява в неговата вярност.

Въпреки скандалите, които се вихрят покрай съпруга й Линда не си губи времето, а работи в столичната си сладкарница. Именно там „папараците на „България Днес“ я засякоха да разговаря с друг мъж, най-вероятно колега. Кой е той и каква е връзката му с Линда засега остава загадка. На кадрите се вижда как съпругата на Петков се усмихва и развълнувана показва на тайнствения мъж нещо на телефона си.

5 Коментара

3347

преди 1 година

Глупости, жената иска да се разведе и да се върне в Канада с децата си. Такова унижение как се понася? И това не му е първи път да кривне, а един от многото. Кирето е предател на семейство и родина ( а забравих, той е канадски гражданин, как да милее за България?).

Коментирай

ами,

преди 1 година

Потърпевшите като Линда си крият главата в пясъка като щраусите обаче дирника на половинката им е високо във въздуха та всички го виждат.

Коментирай

Мария

преди 1 година

То па един мъж... гарван грозен. Няма такъв ръб

Коментирай

DA. PROSTO ELENKO.

преди 1 година

Ne znam zashto vrazkata na Kiril Petkov i Lena i Linda mnogo mi napomnia na vrazkata na Simeon Diankov, Irina i amerikanskata sapruga na Diankov. Diankov izneveriavashe na krasivata si amerikanska sapriga s groznata cherna shavrantia Irina i jena mu si vze detsata i zamina za Amerika. Sega da ne stane sashtoto s Linda - da si vzeme detsata i da otprashi za Kanada, a Kiro da si ostane tuka s groznata, kosmata i cherna Lena. A kakvi bakenbardi e otpusnala Lena na okosmenoto si litse! - da ne se okaje, che tova ne e Lena, ami e PROSTO ELENKO.

Коментирай

Мари

преди 1 година

Тя си знае колко му вярва,какво да каже друго.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.