Любимка на Слави свали годеника на Русата Златка

https://hotarena.net/laifstail/liubimka-na-slavi-svali-godenika-na-rusata-zlatka HotArena.net
Любимка на Слави свали годеника на Русата Златка
Любимата танцьорка на Слави Трифонов румънката Даниелла Елла успя да хване в мрежите си бившия годеник на Златка Райкова Георги Валентинов, научи HotArena.

ММА боецът бе специален гост в най-вървежното заведение и пристигна след международното състезание по муайтай и кикбокс у нас в петък. Той се настани в най-шумното сепаре до Даниел Илиев, който разгроми Юсуф Сайди в битката за европейската титла в категория до 82 кг.

Заедно с тях празнува и рапърът Алек Пи. Тримата не отлепиха поглед от румънката Даниелла Елла, станала популярна с това, че през септември успя да съблече Слави в ефир. Неустоимата грация хвърляше по едно око на здравите момци, но най-много я впечатлиха усмивката и чара на Валентинов.

\"Ще си тръгна с него“, каза на чист български красавицата, която изпълни номер „ала стриптийза“ на Ким Бейсинджър от филма „Девет седмици и половина“, пише „България Днес“.  

През цялото време Елла не го изпускаше от очи. На края на вечерта лепна шумна целувка на Георги и си тръгна с него. „След нея Георги окончателно ще забрави за Златка. Тя не го заслужава, защото е добро момче, а на нея това не й е достатъчно“, споделиха приятели на Валентинов, които са категорични, че Райкова едва ли ще изкара повече от половин година с Благой Георгиев.

7 Коментара

keiti

преди 5 години

TAM I VENELIN KONDAKOV E MINAL PRI DANIELKA HAHA TQ SAMOS SE ZABAVLQVA S TEZI MOMCHETA HAHA

Коментирай

Х

преди 5 години

Добро момче ама само с такива се занимава. Плеймейтки, танцьорки, после всички жени били к.рви. Разбирам, че му е такава средата и около него са предимно подобия на жени, но поне после да не се чуди защо не му вървяло в любовта.

Коментирай

кати

преди 5 години

А с тая колко време ще изкара,ден или седмица!Добро момче уж,ама очите му все към такава отврат и поквара гледат!Като иска щастие и любов да си потърси нормално момиче,иначе ще е все ден до пладне и много разочарование!

Коментирай

дкдк

преди 5 години

имам съмнения ,че ще влезе довечера във вип брадър и ще изненада Златка и Благо!Нали с Благо бяха приятели,но вече надали са...

Коментирай

33

преди 5 години

Не ми е приятно това момче

Коментирай

Sad Satan

преди 5 години

Под въпрос е колко е добър. Винаги съм търсила сериозна връзка и никога не бих се хванала с мъж, който е имал връзки с такива курви. Вероятно вече е развален, очите му шарят само по мастии и е свикнал само на такива.

Коментирай

да ама не

преди 5 години

пълни глупости . Този ебе проститутката Здравка захова . хотарена проверете сами

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.