Любо Киров съдира кожи с хонорарите си

20 Ноември 2022, 14:00


Поп певецът си вдигна тарифата, вече иска по 12 500 лв. за участие

Ряпа да ядат звездите на поп фолка пред Любо Киров! Поп изпълнителят, който вече втора поредна година е жури в „Гласът”, взема в пъти повече пари за участията си от повечето пайнерки. Дори Галена и Преслава не могат да се мерят с него по хонорари, научи „Уикенд”.

 

Наскоро Киров отново вдигна тарифата си за рецитали. За 40 минути пеене той иска внушителната сума от 12 500 лв. и не е склонен да се пазари за отстъпки. Въпреки солената цена, интерес към него не липсва.

„Повярвал си е, че е по-велик и от Васил Найденов, на който всяка песен е хит. Кеца е признат от всички българи за певец №1 и винаги изпълнява репертоара си на живо, но не щави почитателите си и собствениците на заведения с огромни финансови претенции. Не него трябва да проверяват данъчните, а Любо. Нека НАП да му направи една проверка на декларираните доходи”, сподели пред „Уикенд” човек от музикантските среди. И намеква, че Любо издавал фактура едва за част от хонорара – 4500 лева. Останалите 8 бона трябвало да се платят в брой.

Междувременно се оказа, че мемоарната книга на Киров няма кой знае какъв успех. Струващото 30 лева тънко томче залежавало по книжарниците. 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени