Любо Нейков взима баща си в София

1257
05 Април 2018, 10:52Любо Нейков взима баща си в София, след като майка му почина на Богоявление. Жената си отиде на 70 години, точно на големия празник, научи HotArеna.

Актьорът от „Столичани в повече” се утешава с поверието, че починалите на голям празник са благочестиви хора и си отиват директно в рая. При все това той е силно притеснен за баща си, когото смята да вземе в София, тъй като здравето му е разклатено.

Нейков е категоричен, че баща му трябва да бъде под наблюдение. „В София бащата на Любо ще бъде под наблюдението на най-добрите сърдечни доктори като професор Иво Петров”, обяснява приятел на Нейков.


Засега възрастния човек се опъвал да идва в столицата, като държал поне до 40-я ден да остане в града, за да може да посещава гроба на жена си. За да разсейва стареца Нейков разчитал много на дъщеря си и племенницата си.


Малката Ани, която е на 8 години, е най-голямата слабост на дядо си. А студентката по акушерство Ина, която в момента стажува в „Майчин дом”, остана сираче без време, след като баща й почина от инфаркт през 2013 година, е много обичана от възрастния мъж.

И той не може нищо да й откаже.


Още преди смъртта на сина му, здравето на Иван било разклатено от кръвно, което той постоянно вдигал.
Съседите му са категорични, че през лятото ще се върне в Червен бряг, тъй като не иска да напуска задълго дома си.


Актьорът Любо Нейков се грижи като син и за Стоянка Мутафова. Актрисата сама признава, че колегата й урежда различни неща за нея–когато трябва да ползва кола, или друга услуга. Пак той уредил ресторант близо до дома на Мутафова, да й доставя готови ястия, винаги, когато поиска.

Актуална мода от WomanShop! Ето от къде пазаруват популярните жени в България


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени