Любов в „Сървайвър“: Ванко се загаджи с горещата Ганка

https://hotarena.net/laifstail/liubov-v-sarvaivar-vanko-se-zagadji-s-goreshtata-ganka HotArena.net
Любов в „Сървайвър“: Ванко се загаджи с горещата Ганка

\"Сървайвър\" е не само място, в което можеш да тестваш себе си, но и да откриеш любовта. В това се убедиха двама от най-колоритните участници в предаването.

Треньорът на звездите Ванко се загаджи със сексапилната Ганка. Мачото и софтуерната инженерка от село Дорково се показаха заедно от романтична почивка. Двойката реши да отскочи в планината за няколко дни и за пръв път се показа заедно. Компания им правят редица популярни личности, които са близки на треньора на известните, сред които Александра Богданска.

\"Много сте сладки. Отивате си\", споделят фенове на \"Сървайвър\", щом научават, че любимците им най-накрая са се взели.

Ганка и Ванко са залюбват официално към края на миналата година, научи \"България Днес\".

Любовните искри между сървайвърите пламват, докато са на Филипините. В шоуто те се привързват силно един към друг. А след като се прибират в България, връзката им започва.

Ванко пръв прави крачката към сърцето на брюнетката Ганка. Още в първите дни на острова мацката му хваща окото. Треньорът на Гала успява да омае чаровната брюнетка и тя започва да изпитва чувства към него. Не ги демонстрира в самото шоу, защото иска да играе играта докрай, без да се разсейва.

 

\"Ганка

Ганка е секси мадама

 

Ганка вече е запознала семейството си с новия си приятел. Инженерката от село Дорково е силно привързана към родителите си и споделя всичко с тях.

Мачото също е представил новата си половинка на най-близките си хора, сред които е и водещата Гала. Мускулестият треньор е ментор в залата на блондинката и мъжа й Стефан.

\"Мачото

Мачото е близък със семейството на Гала

 

Ванко и Ганка са втората засега двойка, която се завързва в тазгодишния \"Сървайвър\". В предаването любовта един в друг откриха Ивана и футболният вратар Ивайло. Двамата се залюбват не на самия остров, а се харесват още на кастингите за шоуто.

3 Коментара

абе,

преди 2 години

Хубаво и умно момиче е Ганка,но Ванко няма никой на втория етаж.

Коментирай

Ива

преди 2 години

Всичко добре, но това име Ганка на това младо момиче хич не й отива.. не мога да разбера такива родители как и защо си кръщават децата с такива грозни и старомодни имена?!

Коментирай

ами,

преди 2 години

Може да е старомодно,но поне е българско име.Не като други родители които дават на децата си ''модерни''абсурдни имена чуждопоклоннически.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.