Лолита и Гришо вече не крият връзката си

https://hotarena.net/laifstail/lolita-i-grisho-veche-ne-kriiat-vrazkata-si HotArena.net
Лолита и Гришо вече не крият връзката си
Григор Димитров и Лолита Османова вече не крият връзката си, узна HotArena.


В последните дни двамата влюбени постоянно публикуват снимки в социалните мрежи от едни и същи места, с което става ясно, че са заедно. Последният такъв кадър е от Средиземноморието.


Българският тенисист и сексапилната рускиня се любуват на пълнолунието над френския град Ница на Лазурния бряг. \"Дубай - Ница? Колкото може по-скоро\", написа красавицата в инстаграм, с което издаде, че е хлътната по Гришо и няма търпение да го види.


По-рано миналата седмица Григор показа снимки на измачкани чаршафи и закуска за двама. Това означава, че влюбените прекарват почивните си дни повече от добре. Гришо и Лолита обичат да се разхождат и в планината над Монако, недалеч от техните жилища.


Ясно е, че Димитров не обича да коментира публично любовните си връзки и рядко го е правил, дори когато ходеше с руската тенис звезда Мария Шарапова или певицата Никол Шерцингер. До този момент той и новата му изгора също не са говорили пред медиите за любовта им. Ясно е обаче, че искат да се разбере за тях, след като постоянно разкриват общите места, на които ходят заедно.


Тенис сезонът за тази година приключи и Димитров ще има достатъчно време да се отдаде на романтични ласки. Почти сигурно той ще прекара коледните и новогодишните празници с новата си любов. Интересно е дали той ще я доведе до родното си Хасково, за да я запознае с родителите си, пише България днес. 

5 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Е Гришо, тази много млада за тебе, като в гледам направо си за обвинение в педофилство. Ти нали харесваш от Лили Иванова нагоре. Наскоро в Египет над 1000 мумии откриха. Не се излагай.

Коментирай

Иво

преди 3 години

Брей,голям хитрец излезе този Гришо..Хвана милярдерската щерка.Не иска някое обикновено и красиво момиче от България.Така беше и със Серена Уилямс пак по сметка..

Коментирай

Няма лошо

преди 3 години

Нормално да си хване милиардерска щерка.Какво да си вземе някоя от нашите меркантилни мизернички,които нито могат да готвят,нито да перат,нито да се държат на ниво,нито имат образование като хората,а предлагат само чифт силиконови цици?

Коментирай

Maria

преди 3 години

Честито, много са сладки. Браво на Гришо.

Коментирай

hehe

преди 3 години

той е напуснал България на 12 години, почти не е живял тук. Защо му е да си хваща българка, след като прекарва повече време в чужбина и познава животът там много по-добре?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.