Лора Караджова, Наско Колев и Папи Ханс изреваха срещу Михаела Филева: Злобна, болна амбиция! (Вижте как я наредиха)

8034
28 Октомври 2018, 10:34


Лъчезарната усмивка и заразен позитивизъм на Михаела Филева изобщо не са искрени, а умела дегизировка, с която тя цака колегите си в музикалния бранш, разбра HotArena.


Това стана ясно от признанията на музикантите в къщата на ВИП Брадър. Наско Колев и Лора Караджова, които рядко говорят по каквито и да е въпроси, изстреляха залп срещу певицата, която според тях е твърде надменна. Бившето гадже на Мария Илиева разказа как при съвместно участие с Филева, тя побесняла, че той ще излезе на сцената след нея.


"Нарочно, докато пея, тя, Павел и Венци Венц тръгнаха между сцената и оградите, за да раздават автографи на зрителите. Докато аз пея! Това е адски неприемливо и неуважително. И аз ги гледам, и те ми се хилят мазно", споделя шока, който е преживял младият рапър. Естествено, феновете изпаднали във възторг, че могат да се докоснат до Филева, бившия й Павел и Венци Венц. И въобще не обърнали внимание на пеещия Наско.


Въпреки това той намерил сили да завърши изпълнението си и дори да поздрави наглте си колеги, когато го погледнали с доволни усмивки. Неприятният момент обаче не завършил с опита да го засенчат. 


След като рапърът приключил участието си, Михаела го хванала за ръката и просъскала:Момченце, ти трябва да си знаеш мястото! Разбра ли?!”. Не стига това, ами през цялото време имало опити от нейна страна той да бъде изместен по-напред в програмата. Както е известно, по-малко харесваните изпълнители забиват първи в програмата, а звездите са накрая.


Лора също била ухапана словесно по време на турне, спонсорирано от известна марка. Изпълнителката си спомня много добре първата си среща и сценична изява с протежето на Влади Ампов-Графа. 


Изпълнителката на "Нека бъде лято" е сред звездите, участвали във всички осем издания на турнето на Кока Кола. И през това време поетапно са се появявали нови и нови звезди. "И в един момент се появява и Мишето Филева. И аз я питам за реда на изпълнителите, за да знам кога да изляза на сцената. И тя ми казва: "Ами аз съм в първата част, а вие, по-великите, сте във втората. А то няма първа и втора част", сподели потресената Лора. 


"Смятай каква болка е изпитвала, че аз съм примерно предпоследна, а тя примерно трета или четвърта. Болна амбиция", допълни тя. "Всичко е състезание там", подкрепи я и Папи Ханс.


И това далеч не е всичко. Филева успяла да измести Караджова и от рекламния клип на последното издание на турнето. Според сценария Лора трябвало да е сред звездите във видеото. И дори заснела своите кадри. Чак при излизането на видеото установила, че мястото й е заето от напористата й млада колежка. 


"Смятай какъв скандал е имало, че тя да попадне там! Мен са ме махнали изцяло. Това е защото някой се е застъпил супер зверски за нея", убедена е щерката на Данчо Караджов. И уточни, че е убедена, че Графа е човекът, който я е набутал в клипа, предават от Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
78
преди 6 месеца
0
тази е гола вода, глас не излиза, ако не се еб. като чалгаджийките, а и плюс това яко друса, затова е кожа и кости, никой нямаше да е чувал за нея..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Чочи
преди 7 месеца
-6
Другите не са ми толкова познати и не мога да ги коментирам, но само прочитайки името на лиглата и некадърна Лора ме свиват коремни позиви.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Именно
преди 7 месеца
-10
Точно. Дето, ако не е баща и, не знам дали и зарзаватчийка щеше да стане от нея. По-скоро не, щото и там акъл трябва за сметките. Атанас Колев се чу покрай кака си, дано само не учи за лекар задочно платено. Папи Ханс..., и той не е ясно с какво е известен. Та, Мишето може да не е стока, но пее.
:)
преди 7 месеца
-4
И Лора, и коня Михаела са калпави певици! Просто Михаела е една идея по-добре! Нея не я ли набутва Графа, или се лъжа? Малко ми е смешно като се обръщат към това грамадно животно с “Мише” ахахахахха!
008
преди 7 месеца
-8
Филвва е смешна с бална с рокля- вижте снимки, от онези голотии тип чалгарка.Симпатична ми е, но Наско и Лира едва ли лъжат, тъй че не бива момичето.След години те ще са залезли, а Насьо миже да е успешен доктор- знаем тв пи колко лв. вадят....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гошо
преди 7 месеца
-7
Адски неприятна селска кранта нямам представа какво пее но е противна
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
lol
преди 7 месеца
-2
Тея не са певци, но тя пък не е човек. От малка е такава. Затова се мразят с Мария Илиева. Просто Михаела е Мария номер 2. Уж усмихната и позитивна, а всъщност злобна и безскрупулна. Харесвах я много Филева, докато не показа, че е на издръжка при богаташи като другите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Не става
преди 7 месеца
-28
Те,пък тези тримцата са едни певци,мале,мале..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хахаха
преди 7 месеца
-11
То пък грамадната кобила Филева е голяма певица! Отвратителна лигла с камба вместо нос! Пълна повърня!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени