Лора Караджова, Наско Колев и Папи Ханс изреваха срещу Михаела Филева: Злобна, болна амбиция! (Вижте как я наредиха)

https://hotarena.net/skandali/lora-karadjova-nasko-kolev-i-papi-hans-izrevaha-sreshtu-mihaela-fileva-zlobna-bolna-ambiciia HotArena.net
Лора Караджова, Наско Колев и Папи Ханс изреваха срещу Михаела Филева: Злобна, болна амбиция! (Вижте как я наредиха)
Лъчезарната усмивка и заразен позитивизъм на Михаела Филева изобщо не са искрени, а умела дегизировка, с която тя цака колегите си в музикалния бранш, разбра HotArena.


Това стана ясно от признанията на музикантите в къщата на ВИП Брадър. Наско Колев и Лора Караджова, които рядко говорят по каквито и да е въпроси, изстреляха залп срещу певицата, която според тях е твърде надменна. Бившето гадже на Мария Илиева разказа как при съвместно участие с Филева, тя побесняла, че той ще излезе на сцената след нея.


\"Нарочно, докато пея, тя, Павел и Венци Венц тръгнаха между сцената и оградите, за да раздават автографи на зрителите. Докато аз пея! Това е адски неприемливо и неуважително. И аз ги гледам, и те ми се хилят мазно\", споделя шока, който е преживял младият рапър. Естествено, феновете изпаднали във възторг, че могат да се докоснат до Филева, бившия й Павел и Венци Венц. И въобще не обърнали внимание на пеещия Наско.


Въпреки това той намерил сили да завърши изпълнението си и дори да поздрави наглте си колеги, когато го погледнали с доволни усмивки. Неприятният момент обаче не завършил с опита да го засенчат. 


След като рапърът приключил участието си, Михаела го хванала за ръката и просъскала:Момченце, ти трябва да си знаеш мястото! Разбра ли?!”. Не стига това, ами през цялото време имало опити от нейна страна той да бъде изместен по-напред в програмата. Както е известно, по-малко харесваните изпълнители забиват първи в програмата, а звездите са накрая.


Лора също била ухапана словесно по време на турне, спонсорирано от известна марка. Изпълнителката си спомня много добре първата си среща и сценична изява с протежето на Влади Ампов-Графа. 


Изпълнителката на \"Нека бъде лято\" е сред звездите, участвали във всички осем издания на турнето на Кока Кола. И през това време поетапно са се появявали нови и нови звезди. \"И в един момент се появява и Мишето Филева. И аз я питам за реда на изпълнителите, за да знам кога да изляза на сцената. И тя ми казва: \"Ами аз съм в първата част, а вие, по-великите, сте във втората. А то няма първа и втора част\", сподели потресената Лора. 


\"Смятай каква болка е изпитвала, че аз съм примерно предпоследна, а тя примерно трета или четвърта. Болна амбиция\", допълни тя. \"Всичко е състезание там\", подкрепи я и Папи Ханс.


И това далеч не е всичко. Филева успяла да измести Караджова и от рекламния клип на последното издание на турнето. Според сценария Лора трябвало да е сред звездите във видеото. И дори заснела своите кадри. Чак при излизането на видеото установила, че мястото й е заето от напористата й млада колежка. 


\"Смятай какъв скандал е имало, че тя да попадне там! Мен са ме махнали изцяло. Това е защото някой се е застъпил супер зверски за нея\", убедена е щерката на Данчо Караджов. И уточни, че е убедена, че Графа е човекът, който я е набутал в клипа, предават от Уикенд.

9 Коментара

Не става

преди 5 години

Те,пък тези тримцата са едни певци,мале,мале..

Коментирай

Хахаха

преди 5 години

То пък грамадната кобила Филева е голяма певица! Отвратителна лигла с камба вместо нос! Пълна повърня!

Коментирай

lol

преди 5 години

Тея не са певци, но тя пък не е човек. От малка е такава. Затова се мразят с Мария Илиева. Просто Михаела е Мария номер 2. Уж усмихната и позитивна, а всъщност злобна и безскрупулна. Харесвах я много Филева, докато не показа, че е на издръжка при богаташи като другите.

Коментирай

Гошо

преди 5 години

Адски неприятна селска кранта нямам представа какво пее но е противна

Коментирай

008

преди 5 години

Филвва е смешна с бална с рокля- вижте снимки, от онези голотии тип чалгарка.Симпатична ми е, но Наско и Лира едва ли лъжат, тъй че не бива момичето.След години те ще са залезли, а Насьо миже да е успешен доктор- знаем тв пи колко лв. вадят....

Коментирай

Чочи

преди 5 години

Другите не са ми толкова познати и не мога да ги коментирам, но само прочитайки името на лиглата и некадърна Лора ме свиват коремни позиви.

Коментирай

Именно

преди 5 години

Точно. Дето, ако не е баща и, не знам дали и зарзаватчийка щеше да стане от нея. По-скоро не, щото и там акъл трябва за сметките. Атанас Колев се чу покрай кака си, дано само не учи за лекар задочно платено. Папи Ханс..., и той не е ясно с какво е известен. Та, Мишето може да не е стока, но пее.

Коментирай

:)

преди 5 години

И Лора, и коня Михаела са калпави певици! Просто Михаела е една идея по-добре! Нея не я ли набутва Графа, или се лъжа? Малко ми е смешно като се обръщат към това грамадно животно с “Мише” ахахахахха!

Коментирай

78

преди 5 години

тази е гола вода, глас не излиза, ако не се еб. като чалгаджийките, а и плюс това яко друса, затова е кожа и кости, никой нямаше да е чувал за нея..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.