Лора Караджова роди син, пази името на бебето в тайна

https://hotarena.net/laifstail/lora-karadjova-rodi-sin-pazi-imeto-na-bebeto-v-taina HotArena.net
Лора Караджова роди син, пази името на бебето в тайна

Фолк певицата Лора Караджова стана майка на момче. Тя и бебето са добре, но засега повече подробности около щастливото събитие не се издават. Тайна е и името на внука на Данчо Караджов.

Синът на певицата се е появил на бял свят вчера сутринта в столичната АГ болница „Света София”. Изпълнителката не е коментирал официално благата вест. \"Остават само няколко дни\", беше последното което написа блондинката в личната си страница във Фейсбук.

Момченцето е  плод  на любовта на Лора и диджея Марсел Рохас. Двамата се сгодиха в края на миналата година. Предложението за брак Лора получи тайна за рождения си ден на трети декември. когато Марсел паднал на колене пред нея и поискал ръката й. Двамата живеят заедно вече две години. Това е второто дете на Лора. Блондинката вече има една дъщеря Алиса, която се роди от връзката на певицата с варненеца Валентин Савов.Малката живее с майка си и новата и половинка. Запознати споделят, че Марсел се разбира идеално с детето и го обичал като свое, пише „Телеграф”.

3 Коментара

Ммм

преди 3 години

Казва се Матео и е тайна само за който те знае как се ползва гугъл.

Коментирай

Надя

преди 3 години

Лора Караджова не е фолк певица. Да е живо и здраво бебето!

Коментирай

ми,

преди 3 години

Тя изобщо не е певица,ако трябва да бъдем обективни.Това че е изтананикала няколко безсмислени песньовки и се е покълчотила не я прави певица.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.