Лорд Евгени Минчев: Бекъмови да свикат моден съвет, Фики подражава на английската кралица? И още + СНИМКИ

15 Октомври 2022, 16:00


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Симона и Маймарова облагородяват есента

Националната ни гордост Симона Пейчева влиза в есента по един неподражаем начин. Тя смесва в стила си топъл плетен пуловер, дънки и модни обувки. Симона блести в бяло, което подчертава фините и черти и крехка фигура. До нея, бизнесдамата Цветелина Маймарова също изповядва тази стилистика в лицето на дълго манто от фина кожа. Кралицата на козметиката разхубавява пейзажа с мек вълнен шал, с който противодейства на есенните температурни промени. Двете приятелки са отличен пример за дамите в своето поколение. Те за неизчерпаем източник от модни насоки, с които обществото често се съобразява.

Бекъмови да свикат моден съвет

Никак не обичам да критикувам приятели, но щом е за рокля, ще го направя. Ето, Виктория Бекъм- жена от модно котило, ми изглежда в тази рокля, като огромен гущер. Вместо с червени очи, тя е с червени обувки. Оставете това, но и с червени чорапи. Роклята би прилягала повече на наметало върху канапе в хол, но на Виктория не може да се противоречи. Дейвид /здрасти, пич/, сияе в бледосиньо, което намирам, изобщо не е неговия цвят. Сакото му е хибрид между лекарска униформа и такава на сумист. Панталонът не е добре скъсен и пада като пиян върху обувките. Какво е това съоръжение наподобяващо раница? Гаджето вика- раница е само, че Бекъм я носи отпред. Мисля, че е добре моите мили съседи да си свикат моден съвет.

Фики подражава на английската кралица?

Кому иска да направи впечатление Фики с розовото си сако? Онзи парад мина, следващият кой знае кога ще е. Розовото върви с оранжева шапка, ако певецът иска да се прави на английската кралица, но ако върви по стъпките на Елтън Джон, трябва да постави някоя и друга брошка и перо. Не казвам перото точно къде да е. Хубаво е попфолкът да разшири модните си познания и в тази връзка Фики се справя добре. Липсва лек баланс, като например розовото да не се каръщисва с черно а нещо по- финяшко. Стойката, заета от Фики отива на друг вид облекло а очилата нека върне на съпругата си. Питам се, няма ли Галин по- голяма нужда от розово сако отколкото Стораро? Бих посредничил между такава размяна а гаджето вика- с тези двамата не те пускам никъде. Ако знае баща ти, отвърнах му.

Странен Гала- спектакъл до Рачков и Стефан

Трио „Леле, мале...“ представя за вас есенно- зимна колекция „Отчаяние“. Димитър Рачков, който подържа средната фаланга, се обръща към модните си „избиратели“ със синя риза, позната ми от времената в градския транспорт. Приветствам поривите на Рачков да ме имитира, но защо образа ми от онези усърдни ватмански години? Стефан на Гала е в собствен гала- спектакъл в черно, какво като не е модно. На дънките му виси нещо като сантиметър, точно отпред. Това ли , Стефчо истинския размер или...Гала пръска свежест на макс и отново изглежда целуната от съдбата. Дантелената феерия върху нея хем я разхубавява, хем подчертава някои едри части. Може да е от снимката, може да е от тортата. Тримата общо ли празнуват 50 ...?

Емануела да се яви на автомобилно изложение

Ех...мануела... би трябвало да се нарича тази жена, която не спира да изненадва. Дали тази визия не е финансирана от остатъците от Кремиковци или далечни скици на Пако Рабан са намерени на битака и осъществени върху нея? Сутиенът наподобява автомобилно делко, разбира се, малко катастрофирало, но все пак метален чарк. В колието са се събрали огънати чистачки, деформиран фар и ляв мигач- истински москвич на старо, ребрандиран странно и не на място. Полата очевидно е сенник на кола, намерена обърната в някоя падина. Евала, такова модно откритие скоро не бях наблюдавал. Предна решетка от същата кола ли е токата на този колан или ток е ползвал  онзи, който го е сътворил. Виждам две въздушни възглавници, гарантиращи здравината на този стил, каквото и да си говоря аз. Украшенията по китките ме карат да мисля, че Емануела е бъркала някъде около двигателя а дребни части от него са полепнали по ръцете и.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени