Лорд Евгени Минчев безпощаден: Миро беше шик...ама Някога преди, Сърчаджиева, в коя механа работиш, да мина! И още + СНИМКИ

10 Юни 2023, 14:07


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“Кралски модни послания от Лондон

Световен балетист и звезда на кралската опера и балет Фернандо Монтанио, блесна в частен клуб Mosimann’s с елегантно облекло. Бяло и винено се съчетават красиво в този стил, в който участва и сребърна брошка – българска роза. Кралският биограф лейди Колин Кембъл разнообразява околната среда с копринена рокля в резеда. Украсена с брошка и стари семейни бижута, роклята вибрира красиво в пространството, в което се намира и бизнесдамата Ребека Риофрио. Председателката на британското парламентарно общество за мода, изкуство и спорт е избрала за появата си фрапантно червено кадифе, съчетано с прическа и бижута по най-висша мода.

 

Миро беше шик...ама Някога преди

Дайте да си говорим открито... Тук кичът е подвел двамата изпълнители с дяволски замах. Алма носи очила, твърде далеч от добрия вкус, те са посипани с всевъзможни утежнения, които спокойно можеха да си седят в някоя кутия за ибришими и мъниста. Пошло и грозновато в моите очи е и деколтето, върху което са нанесени перлички, каквито съм виждал на сватбени торти . Прическата е ранна Жана Бегердорф и късна Петя Буюклиева. Миро може да се раздели за малко с това сако, поне докато Джорджано запише новия си клип с него, а след това го превърнат в кресло за новия кабинет на Милко Калайджиев. Прическата, брат, малко куца а очилата слагат моден кръст дори на кръстчето около вратлето. Предписвам две седмици четене на модни списания и една седмица на седмицата на модата в Лондон. Е, може и една седмица на гости у нас, макар, че и това е било ... някога преди.

Дара Екимова, вземи се в ръце

Дара, вземи си модните дарове. Отишла си твърде далеч в сценичните предизвикателства а пропастта е ей, къде. Не искам да се налага някой да те вади от там, пътят към възстановяване на добрия вкус е твърде дълъг. Ето, вижте- ботушите ни отвеждат някъде в Мексико, докато коженото яке дърпа в друга посока- тази на сериал за пилоти, без пилотите. Дара нецелесъобразно съчетава грубата кожа с копринените или сатенени панталонки, които по размер, цвят и кройка нямат никакво място там. Съкън, не казвам, че трябва да ги свали моментално, но поне да ги смени при случай. Облото деколте разкрива малка гледка, но панталонките разкриват огромна. Човек трябва да се замисли малко кое по-напред да покаже и то не наведнъж, моля. На вниманието на Ива Екимова- препоръчвам  повече естетически контрол.

Сърчаджиева, в коя механа работиш, да мина

В ушите ми звучи „Учителко, целувам ти ръка“, докато съзерцавам Сашка и роклето и. Тук няма никакво оправдание, освен ако не е започнала почасова работа в някоя механа. Различавам елементи от котленска черга, както и някои неясни мексикански мотиви. Бакърено-кафеникавата гама е така скучна, че ми дава идея как да си боядисам оградата на градината. Гаджето се провиква, че сме нямали градина, то, така да се каже, още по-добре, защото той щеше да я колундрисва. Сърчаджиева може да бъде много по-наСърчаджиева в модно отношение. По моите изчисления тя трябва да е зодия Близнаци, но то и Нешка Робева е такава, тоест, няма изненади в естетическото съвпадение.

Керана си „лае“, роклята си върви

Зелена текстилна вада се стича върху певицата и допуска разнообразни сравнения, които няма да спомена, бивайки кавалер. Но нито цвета, нито модата, нито кройката ме вдъхновяват, освен да въздъхна дълбоко. Гаджето ми прави опит да ме развесели, като пита дали това момиче не участва във филм за извънземни. Креснах му на немски и той си пусна Соня Немска. Керана, като една от космонавтите, наистина има извънземно излъчване, само че не в онзи комплиментарен смисъл. Не искам да кажа, че е родственица на зелените човечета, но да се озелениш от глава до пети, особено пети, петимен бях да не бях виждал това.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Цепо
преди 5 месеца
-5
Мангала педал ватман, колко курища изяде бе село тъпо педалско.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Йокин
преди 5 месеца
-4
Албена вулева2!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени