Лорд Евгени Минчев: Цветелина облечена в консервена кутия? Гери Никол, не прави повече така! И още + СНИМКИ

22 Април 2023, 13:00


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“Ева Веселинова- има ли пилот в самолета?

„Дами и господа, започваме снижаване и след малко ще кацнем на летище София“. Това ми говори този абсурден костюм, приличащ повече на униформа на стюардеса, отколкото облекло на известно телевизионно лице. Ева Веселинова има опит да изненадва с модни непривичности, но този път ме кара да питам има ли пилот в самолета и ако да, защо веднага не е съблякал облеченото. Синият цвят, златните копчета, кривата кройка, несъразмерните ръкави, всичко това извиква в мен съчувствие. Полата е вдигната високо, високо, а ръкавите са паднали толкова ниско. В пряк и преносен смисъл. Неравноделните плисета са като отпрани дъски на покрив, които пропускат дъждовната вода в хола. Момиче- стягай се.

Сакото на Любенов - тури му пепел

Кралицата на мрачните багри отново е пред очите ми. Днес Рут Колева се е облякла като багерист, комуто предстои първа среща с кранистка. Сакото е толкова ужасно, че не става да се покрие дори бидон зеле на люлинска тераса през декември. Как може да хрумне подобно облекло на жена, която инак се справя добре с професията си... Георги Любенов е съчетал сако пепел от рози с пепел в косите си. Работата тук изобщо е – тури му пепел. Пищималчето в малкия джоб, слага в малкия си джоб цялата ми представа за мода. Смятам, че дори никой депутат не би отишъл така на сватбата си, била тя и в хоремага в село Мененкьово. Предлагам следващия път Рут Колева да опита комбинация на патладжанено вълнено сако, с груба будьоновска шапка в тъмнозелено, с шал на руска графиня и малко муниции за картечница, вместо гердан.

Принцеса Катарина блесна в блумарин

Родственицата на крал Чарлз Трети- принцеса Катарина е сред най-стилните титуловани персони в Лондон. Нейно Кралско Височество достига високите модни стандарти, особено в последно време, когато след диета възвърна линията си. Тя е очарователна, забавна а  с времето гардеробът и е превзет от бонбонени цветове. Гарнирани с ефектни бижута, тук преобладават тюркоазено, аметист и както в случая- елегантен блумарин. Първата братовчедка на новия крал на Англия и племеница на баща му, покойният принц Филип, не изневерява на традицията на майката на Чарлз, която се обличаше в привличащи погледа цветове. Принцеса Катарина вече е била в България, но в своя по-мрачен моден период.

Цветелина  облечена в консервена кутия?

Ако това беше цвят на спортен автомобил, бих възприел идеята. Цветът, всъщност, е много добър за кухненски шкафчета от 60-те, както и за фолио на шоколад. Но като дреха, някак си не ми се връзва. Този синтетичен блясък, извънземност и усещане за метал не са ми съотносими с едно фино момиче като Цветелина Янева. Там, където поло яката се среща с брадичката, имам усещането за гърло на току що отворена консервена кутия. Отпред, това лого е като лого на ТИР- толкова открояващо се, толкова затормозяващо върху гръдта на една жена. Снадката между горната и долната част на дрехата ми се струва груба, стойката издава безпокойство. Ръкавите са неестествено дълги, набрани, нещо като две змии, тръгнали на среща, но в насрещното.

Гери Никол, не прави повече така!

Тази пола с цвят на варел сигурно е била хубава, преди някой да я цепне отпред. Сходството с прохода Витиня е така примамливо, че ми се иска да се втурна с лилаво ламборгини навътре. Гери Никол е направила странен избор, в който ръкавите пък напомнят на мекушави връзки между бетонов възел и камион, който извозва бетона. Цялата сивота изпъква още по неестетично, в компанията на черното боди. Черното боди броди в предната част на певицата, раздирано и най-вече раздрано от противоречия. На този фон косите са нещо привлекателно, но мога да пратя една ножица да ги подкъси мъничко.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 5 месеца
-1
Изброените от Генчо копират неговия начин на обличане.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Чугун
преди 5 месеца
-1
КъФ лорд бе, баси и педалът гнусен.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени