Лорд Евгени Минчев: Дара е изпаднала в жълтеникав екстаз, Галена и роклята и – в „девета глуха“, и още + СНИМКИ

03 Декември 2022, 16:12


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Дара е изпаднала в жълтеникав екстаз

 

Заради роклето на Дара трябва да забранят цветната фотография. В случая, защото е ослепителна по един нездравословен начин. Смятам, че не са открити слънчеви очила, да понесат това сияние. Освен него, около Дара се развива мистерия от органза, която води до зрителен... оргазъм. Но това не бива да насърчава миловидната певица. Напротив- дано забележи сарказма, макар и невинен. Гримът около очите е много находчив, но само ако обектът е спортен автомобил. Така задния спойлер може да съответства на джантите, но това е друга тема. Прическата гърми, според мен е изгърмяла малко преди да направят тази снимка.

Орлин нагласен като пиколо

Минава ли една Коледа без Орлин Горанов... Ето ни го пак, пременен като портиер в лондонски хотел, да пръска чар докато носи куфара ви в апартамент 2023. Може би сакото е направено с добри намерения, може би там е вложена идеята за добрия благ, беловслас чичко, който отъжедствява празника. Не и за мен. За да подсили ефекта на пиколо, Орлин е позволил да го облекат в червено и черно, като черното доминира дотолкова, че без сакото той може да взема смени в някоя траурна агенция. Подарете му един черен плащ и ето ви Батман. Дайте му книжка за управление категория В и ето ви... ватман. Вижте как човек като е умен, дава редица възможности за приложение. Гаджето изглежда така отегчен, че май ще кара Коледа в Лондон. Но аз- в София. А, това е Поли Генова- дрехата и мяза на Снежанка, само, че в която са изсипали много пълен пепелник.

Люба Пашова възвръща стила Крайчева?

Все се въздържам да коментирам дами от телевизията майка, но докато си нямаме телевизия- татко, така ще е. Люба Пашова изглежда е наследила не само студията на Алис Крайчева но и гардероба и. Напомням, че Алис си отиде от този свят преди десет години. И какво- от тогава нищо ново на модната сцена? Сори, но не мисля. По-неудобното, което си мисля за Пашова е, че облеченото и отива. Но все пак, кой /освен дузина тв водещи/ носи блуза на черти и цветя. Та, за Бога, баба ми имаше дюшек на подобни шарки. Видяхте ли обувките- тези мили, мънички, розовички, папучки, с остро връхченце и сребърни панделчици... Гаджето пита защо говоря умалително, като келнерка в ресторантска верига. Интериорно погледнато, столът и възглавничката още повече засилват съчувствието ми към този естетически избор.

Галена и роклята и – в "девета глуха"

Позата на Галена е като паметника пред Софийския университет. Като дойдох в София, казаха че той означавал- „аман от нови студенти“. Какво иска да каже позата на Галена- само мога да предполагам. Може би застанала срещу Галин да иска да каже- „хей, не ви ли стига само една Галена“. Може пък и е май по-достоверно, да се кефи, че си е извадила студенстска книжка или пък че има 10 000-то си участие в Студентски град. Нейсе. Рокличката си е по правилата- малка черна рокля, но откъде са я накацали тези перушини, съсипващи добрата текстилна организация. С пера като тези, Галена веднага минава в категория Есил Дюран а ръкавите пък я пускат в колекция Катя Близнакова – 1987 година. Обувките ала Сашка Васева я издигат на едно по-виското ниво, но само физически. Пръстените върху ръкавиците са забавни, огромното колие около шията напомня на НДК, осветено за новогодишната нощ. Прическата да се върне в музея на вариететните прически- девета зала. Гаджето пита, не било ли „девета глуха“.

Дрехата на Емануела-един пустинен лабиринт?

„Откъде е входа, моме...“ ми се ще да попитам Емануела заради нейната дреха- лабиринт. Тук, сред прясно „варосани“ стени, певицата предлага едно задълбочено търсене в дебрите на някои тайнства. Като табелка в обществена тоалетна, обстоятелствата ту те карат да влезнеш вляво, ту вдясно. На мен лично ми се чини, че това е пустиня, снимана от Космоса, макар че качеството е наистина много добро. Ама много добро. По средата се вие Нил, отстрани пустош. Като изгасне слънцето, ще наизлизат скорпиони... Гаджето се обажда и казва- ама и тя е Скорпион, нали. Аз не знам коя година сме и кой е министър председател на Англия, те си помнят зодиите. Имате ли да кажете нещо за разбеснелите се коси, обладани от ръцете на певицата? Аз не, но спешно се търси организацията на фризьорите. Добре де- и на гримьорите.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени