Лорд Евгени Минчев: Другарко Данче, покрийте се, моля! Китодар се е хванал на модната кука, и още +СНИМКИ

08 Октомври 2022, 18:00


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Симона Миланова- браво!

Трябва специален подбор на думите за толкова специална дама. Адвокат Симона Миланова е дебютант на светската сцена, но заслужава похвали заради визии като днешната. Тук прехвърчат не само съблазнителни искри но и заявки за обещаващо модно бъдеще. Симона сияе в рокля от коприна в изискан цвят. Младата дама придава на цвета, който определям като керемидено- вишнев, още повече качества заради добрия грим и прическа. Симона добре е подбрала червилото а отсъствието на бижута говори красноречиво, че тя разчита за това на чара, очите и изкусното си поведение. Очаквам тя да потърси разтърсващото въздействие на шапките, един ден, когато бъде поканена на конните надбягвания в Аскот.

Другарко Данче, покрийте се, моля!

Една изтормозена модна коалиция, предвождана от Георги Любенов. Със сако, тип „На всеки километър“, този неповяхващ водещ води класацията за най-скучно облечени. По-скоро, за най-скучно облещени в телевизионното пространство. Вляво Жорката има Силвия Кацарова, в опит да прилича на лейди Га Га, но е по-скоро като лейди Го Го. Гого пък,  в сивото си сетре, разделя Кацарова от Йорданка Христова, която е решила да покажа цялата си гръдна наличност. Абе, другарко Данче- Лили Иванова не го прави, не го прави и ти. Може ли Христова да е станала попадия, с това черно и този кръст, мандахерцащ се в нищото. Шалът ако не е предвиден за обесване, да си върви в Китай. Ох, или в Куба, мила Данче.

Кой дирижира Камджалов модно. Кой?

Това ли е красивият мъж, по когото припада чистачката на входа ни и леля Копринка от месарския магазин? Напълно съм изненадан от масовия вкус, но сакото е обида за музикалния елит, към който вероятно Данчо принадлежи. Бежево и дебело, сакото прави диригента да изглежда блед и... дебел. Мога да се закълна, че комбинация на бежево-кафяв блейзер с мръсно бели дънки е подчертано неприемлива в модния кодекс. Бялата, според мен риза , не допринася за звездния статут на господина. Стойката е неуверена, сякаш иска да размаха палката но няма пред кого.

Китодар се е хванал на модната кука

В такова съботно, китодарно настроение съм. Пак не ме избраха за министър председател, ама то може би е защото съм стилен. Ето, тези двамата, свободно могат да се кандидатират след четири месеца, ако пак има избори. Вижте Китодар- сякаш кит го е дарил с нощницата си. Виолетово, привлекателно, обещаващо звучи този цвят, само дето господина не е мой тип. Китодар излъчва енергия като да е Пи ар на кандидат политик а младежът до него направо да влиза в листите като му дойде времето. Тук освен леко нацупена физиономия, имаме шушляково яке- мил аксесоар на масата. Мариян Вълев е избрал политически коректна комбинация за дрехите си- синьо и червено в него се преплитат. Ако не стане със сините, прас якето и червената тишъртка може да даде депутатско място. Пожелавам на двамата да намерят своя цветови и текстилен покой. Гаджето пита от студентска бригада ли идват тези, шофьори на автобус ли са, но както знаете, гаджето е полу германец и полу-немец, както се шегува другото ми гадже и не познава българските звезди.

От кал да е, Калев да е. Но защо в черно?

Това, което виждаме на кадъра се нарича ton sur ton и ако човек е с невъоръжено око и търпение, може да види само празна зала със столове. Но, това в средата не е стол или кресло а е един талантлив Виктор Калев. Тон върху тон тук е черното. То се преповтаря в обувките, полото, якето, дънките. Чудя се как публиката му го е разпознала измежду черните завеси, но някои от тях може добре да са си поспали. Калев поне няма кал по обувките, което е добра новина предвид каквото се случва днес в естрадата. Лицето на обичания актьор свети сякаш месечина в мрачното пространство. Дали да не си беше поставил оранжева шапка или поне розови чепици за разнообразие. Дори да е далтонист и да му е все едно, на нас донякъде ни пука. Гаджето с половин банан в устата ме пита, как е правилно да се каже- далтонист или дъновист. Гаджетата не са каквото бяха. Дерзай, Калев, дерзай.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени