Лорд Евгени Минчев: Христов и Глория в една проспана мода, Емилия, дай го по- сериозно! И още + СНИМКИ

19 Август 2023, 11:59


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“


Любо облечен ала Зигфрид и Рой

Не, не и не... Не приемам този МАРИНОВАн цвят на роклята за Михаела. Той е по-скоро бакърен, оставен на метереологичните условия, добър за чайник, но не и за рокля. Материята ми изглежда обикновена, изопната, създава  усещане, че ако на нея кацне муха, ще я одраска безвъзвратно. Браво за добре направените коси, но те не се връзват с облеченото по-долу. Любо Киров не знае, че след една възраст сребристи якета не се носят, особено от мъже. Той не е нито Зигфрид и Рой- укротителите на бели тигри, нито Елтън Джон, за да експериментира с лъскавина. Още повече, че двете материи- тази на черната блуза и якето, не се връзват при никакви обстоятелства. Все едно да опиташ да смесиш зехтин с вода. Любо да направи нещо с гардероба си, преди той да направи нещо с него.

Милена готова за Бизнесдама на годината

Топ нотариус Милена Георгиева е сред най-силните номинации за Бизнесдама на годината. Тя има реноме на стилна и приветлива, което потвърждава и в този кадър. Черното е не само любимият и цвят, но тя го носи със съвършенство, със завършеност. Прическата на видният нотариус е винаги в тон с класиката, без да изневерява чрез някои свои детайли на съвременната мода. Бизнесдамата Гери Сарафски блести в синьо и черно. Тук правилата, дръзко нарушени се явяват новата естетическа повеля за настъпващата есен. Сарафски е винаги изненадваща и последователна, дееспособна и дръзка. Ако трябва днес да се опише дамската мода с две успели жени- ето ги.

Емилия, дай го по- сериозно!

Облекаващо начало за една визия, която е с няколко сантиметра плат по- далеч от обятията на попфолка. Емилия е с безупречна прическа а платът е наистина ефектен и може да придаде на звездата онзи силует, който си позволявам да видя извън скромния дизайн. Къдричките в края на горната част нямат никакво място тук, а обикновения завършек под брадичката е повече от озадачаващ. Полата започва почти от мишниците и сякаш създава излишен обем на фигурата. Замислям се, защо който е ушил това, не го е превърнал в една вечерна рокля, която ще подхожда повече на прическата, на фигурата на Емилия и някои модни тенденции от този сезон...

Христов и Глория в една проспана мода...?

Викам на гаджето, дай очилата, че нещо става. Или е дошло второто модно пришествие или просто поредното модно... произшествие. Носят ми очилата и какво да видя- какви ужасни, старомодни, жалки... пердета. Как е възможно в 21-ви век, освен ако не е някъде в Съветския съюз, да се допуснат такива завеси. Гаджето ме побутва и ми насочва вниманието към две фигури, които не съм забелязал. Помислих, че е стара снимка на Джордж Майкъл и Нина Николина пък то не било така, не било така. Сложих още един чифт очила и разпознах някогашния ми приятел Георги Христов, увит в цветя, като да е колона в някоя оперетна пиеса. Проспал съм я аз тази мода, оглеждам за още щети по голямата ни звезда, но освен прическата друго комай не установявам. Парчето плат по Глория може да има по-добра съдба, я да се опакова подарък, я да се сложи под елхата.

Яна Маринова - повече смелост, скъпа!

На знаме от африканска държава ми прилича дрехата на Яна Маринова. Макар да изобилства бялото, бозаво- пастелените цветове ми въздействат песимистично. Изглежда така, като че върху бяло плетиво са изпробвали видове бои, я за гаражна врата, я за трактор. По моему плетените дрехи са леко в позабравените листи на модния календар, но не споря- може снимката да е стара. На мястото на актрисата, бих разнообразил горната част с патешко жълто, а обеците бих разменил за всяка друга налична дрънкулка. Няма ли Яна кашонче от обувки, пълно с обеци, гривни и фуркети... Косите ми идват прекалено тъмни за всичко облечено. Те могат да бъдат няколко нюанса по-светли, могат да бъдат успокоени дори с една лятна шапка. Яна, бъдете смела. Есента Ви очаква, изненадайте себе си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени