Лорд Евгени Минчев: Кичка с ботушите на Доли Партън, Миро, отличен 6 за фотошопа, Джизъса като сгоден футболист и още + СНИМКИ

24 Юни 2023, 13:03


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“


Кичка с ботушите на Доли Партън


Кичка прилича на част от група съученици, събрали се в училищния двор за 35 години от завършване на гимназията. Бодурова е в странна рокля, в която нито размерът ми се струва точният, нито кройката, нито къдрите. Прическата доближава певицата до колежката й Доника Венкова, а ботушите варират някъде между Доли Партън и Роси Кирилова. Колието ми прилича на купчина кюмюр, забравена от миналата зима. Гала да е била скоро в Швеция? Водещата е почти „боса по асфалта“ на собственото си студио, докато Кичка е в готовност да изкачва модните хълмове с ботушите си.


Миро, отличен 6 за фотошопа


Дойде и моментът, в който да похваля Миро за безупречна визия. Браво, моето момче, за мен е чест! Сако в цвят шампанско, бяла риза, дързост в погледа гори... Знам, че отивам твърде далеч да цитирам Смирненски, но младежът носи този поглед, понякога запокитен в небитието. Има някаква украса – юларче в центъра на ризата, може да е ужасна светлосянка или ужасно модно решение. Но общата ми оценка за визията на звездата е отличен 6. Гаджето се провиква, че трябва да поставя отлична оценка и на фотошопа. Прав е. Правя го.


Джизъса като сгоден футболист


С какво са ги убедили тези момчета да се облекат така? Благой Георгиев - това да не ти е седмата сватба, издокарал си се като сгоден... футболист. Зеленото някак мога да възприема, докато къдриците на професионалния жених - не. Аръков с тези лабиринти обърква и ако стават за мъжко сако, са направо абсурдни, макар и модерни. Черните ленти придават на Иво вид на планински хотел. „Президентският апартамент - четвърти етаж, вляво. Благодаря“. Черните панталони са дълбоки като най-дълбоките води на река Вит. Господина по средата нямам честта да разпозная, но толкова ли е голяма нуждата от медицинско лице за модните нужди на господата?


Джена с криле на желанието


Джена се е сложила в дънки, вероятно омалели, когато е била ученичка, затова те днес са удължени, макар и малко неграмотничко. Викам си, Господи, дай ми криле (на желанието) и да отлетя от това местопрестъпление. А, ето ги крилете, те били зад Джена. Не се сещам за модно нещо, което да обясни тази визия. Обърнете внимание на кройката на бюстието или какъвто там дънков щит е. Прилича ми на свити от пране гащи, употребени грешно. Дънковото яке кудкудяка от болка, превъртяно сякаш спагети в гевгир, варени повече от необходимото. Липсва тук шише кетчуп, за да придаде малко вкус и цвят на облеклото.


Конфискува се панталонът на Кристиан


Навремето казваха, че всяка крива линия, успоредна на априлската, е права линия. Дали тук да не перифразирам така - всяка натруфеност да се смята за мода. Да, ама не. Прощавай, бай Бочаров, ама си прав. Освен че са грозно ушити, тези панталони унижават чиято и да е визия. Кристиан Костов заслужава по-добро. Конфискувам този панталон в името на добрия вкус и мога да му го върна прекроен.

Лилавата риза е минзухарче в злостната пустиня на облеченото. Този асър, проснат в качеството си на блуза или бюстие, той може да послужи повече за постелка пред мексиканска колиба, отколкото за носене. Какво е това противопоставяне на модната гравитация не разбирам. Обувките са танкове играчки, с които игра не бива да има. Той е отишъл твърде далеч, но седи на едно място. Костов, звънни, като минаваш по „Оборище“ да си поговорим.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
манчо
преди 5 месеца
0
този мазен пендел тръгнал да съди и да дава мнение, ужас. и всъщност паркетен лъв от къде произлиза, от това че реве като лъв когато го... на паркета или по друга причина
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Таня
преди 5 месеца
0
Браво на Лорд Евгени Минчев. g
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени